aidikurt; keeway ve sen mükemmel bir uyum içindesiniz, ama 250'lik bir RR seni müthiş açar dostum. MotoGP'de bize eşlik ettiğin için teşekkür ederim.
alper_tim;lafı bile olmaz, bizi izlemeye devam et. Tez elden bir RR edin.
kara_mamba; dostum kullanıcı adını 10 defa söylettim sana bir türlü anlamadım. Öğrenmek yeni nasip oldu. Ekme konusunda çok mahçup oldum. Gyazıcı'nın size "ben kopuyorum" dediğini bilmediğim için hala beraberiz sadece hız arttırıyoruz sandım. Ne olup bittiğini anladığımda sizi bekleyemeyecek kadar uzaklaşmıştım. Telafi için söz veriyorum.
petitfalcon325 km'miş yağmurmuş, bunlar reklam kokuyo mike... Bağdat caddesine beklerim seni (Bağdat caddesini ilk kez bu hafta sonu gördüm, nasıl da uyum sağladım iki dakkada). Abi güzel bir olay. RR rüştünü bir kez daha usta bir pilotun elinde ıspatladı (haftasonu motorcusu değil! usta pilot)
camadan; dostum bu motor vakti zamanında kısa çöpü çeken test sürüşüne ayrılmış bir zavallı mı, yoksa "birader bi tur versene" olayı mı? Al anasını satayım bir tur da sana! Şişe çevirmece gibi. Bakalım ilk kez kimin elinde yan yatacak?