xallaan' Alıntı:Camadan kardeşim bende ön kaydımıı yaptırıyorum bu hafta. İnş. RR larımızıda en kısa zamanda çekeriz altımıza
Ağustos'a çok var ama ne yapalım böyle idare etcez artık:salut:
xallaan' Alıntı:Camadan kardeşim bende ön kaydımıı yaptırıyorum bu hafta. İnş. RR larımızıda en kısa zamanda çekeriz altımıza
GWS'nin de dediği gibi motor senin olsaydı, asıl kastettiğim motorla başbaşa kalsaydın o devirmeleri yaşamayacaktın muhtemelen. Alacaksın motorunu, boş bir yerde aslanlar gibi antremanını yapacaksın o kadar. Eğer boyun 1.50'den fazlaysa ve 50 kilonun üstündeysen bu motorla basketbol bile oynarsın, rahat ol!.. (basketbol kısmı mübalağadır, denemeyinjohn doe' Alıntı:bana bir tavsiyeniz var mı? sen bu işi yapamazsın, kullanamazsın diyeniniz? yoksa ilk motor kullanımı için normal birşey mi bu?
dostum merhaba.. siyah güzel ama bence renk olarak motoru olduğundan ufak gösteriyor. birde tozu daha fazla belli eder.sürekli silmen gerekir: gümüş gri daha heybetli duruyo gibi geldi bana ,son karar tabiiki senin. hangisini alırsan al,hayırlısını al. allah kaza vermesin..:cat:alper_tim' Alıntı:arkadaşlar yaw ben tam bi kararsızlık yaşıyorum kafam acaip oldu walla
class mı yoksa düz mü bide renk belirtin benim için bende siyah mı almalıyım herkes gibi:silent:
class alsam harbi düşermiyim hemen acemiyim ya o bakımdan
düzlerde ufak gibi gelmeye başladı gözüme classı görünce :silent: kafam allak bullak
evdekileride ikna ettim motor almaya iş kaldı regalimi hangisini ve ne rengi almaya lütfen yardım şimdi gidiyorum yarın bakaıcam artık şimdiden saolun
ozan_' Alıntı:regal şu anda kaç para acaba rahatsız ettim sizi ama:rendeer: yarın alsam bana kaça mal olcak bilmek istiyorumm
ozan_' Alıntı:ya onuncu sayfaya geldm hala farkını anlayamadım bi yardımcı olsana kardeş yaaciddiyim yanii aylardır almaya çalışıyorum(yok shadow yok bilmem ne) artık canıma tak etti hızlı bi şekilde karar wericem gerçekten
petitfalcon' Alıntı:Geçen c.tesi .................. Ertesi gün Motorların ciğerini bilen çok sevdiğim bir dostum bana gelmişti görelim şu senin çimliyi dedi. Gittik adam açtı yan kapağı. E bunun sigortası atmış dedi.r: allahtan çin çonlar yedek sigorta da koymuşlar değiştirdik sigortayı herzamanki gibi tek marş. Yalnız bizim sigorta sistemi çok dandik görünüyor. Kablolar biraz ince ve sigortalar cam. Fazla ısınmadan dolayı sigorta muhafazası bile erimiş. Tavsiye üzerine sigorta bağlantısı ve kablolarıu yarın değiştireceğim..
benden daha bilgili arkadaşlar açıklarsa daha ii olur tabi ama hakinen sen bi ekzozun başka nelere yaradığını bi araştır derim.sadece çıkan gazı atmak değil görevi...hakinen' Alıntı:eksoz motora cokta katkısı olan bir parça degildir.sadece cıkan gazı atmasıdır görevi .