Merhabalar.
Regal Raptorum'u alalı 2,5 hafta oldu daha . Malum ülke çapında kar , yağış fazla olduğundan bir süre kullanamadım. Şimdilik 150 km yaptım.
Plakam ruhsatım çıktı herşeyim tamam. Bir sorun da yok gayet iyi anlaşıyoruz
Geçen yolda kaldım. Motoru yıkamaya götürmüştüm . Yıkadıktan sonra bir baktım çalışmadı. Dedim su falan mı kaçtı bir yerine. Hafif tırstığımı söylemeliyim. Sonra yok vurdurayım dedim çalıştı 10 saniye kadar. Sonra gene stop etti. Dedim çalışıyor en azından. Benzinliğinde yanındaydım. Benzin aldıktan sonra tek marşta çalıştı
Yavaş yavaş alışıyorum motoruma. Cbf150'den sonra oturuş pozisyonu farklı geliyor tabi. Ama sorun yok. Titreşim benim için yok ama arkadaki biraz hissediyor. Gelen tepkiler öyle. Yağ değişiminden sonra bir nebze azalır diye düşünüyorum.
Servis 300km'de gelmemi söyledi bakıma. Ayrıca şöyle bir durum var. Ön freni sıktığım zaman arka fren ışığı yanmıyor ! Yeni fark ettim. Arka frende çalışıyor ama ön frende böyle bir sorun var. Ayrıca arka fren hemen hemen hiç tutmuyor. Tedirgin oluyorum şehir içinde. Ön frende yetersiz geliyor. Aldığım gün demiştim ön freni biraz sertleştirsek diye. Onlar hidrolik sertleşmez falan dedi bende ikna olmadım. Başka bir ustaya gidicem bakıma.
Onun dışında bir problemim yok. Hızlanması iyi. Aldığım günden beri yerler ıslak olduğundan lastiklerin tam performansını görme şansım olmadı. Onlarda ıslak yolda tedirgin etmiyor değil.
Arka ve ön süspansiyon da oldukça sert. Çukurlarda iyi zıplatıyor. Onlarda ayarlanmaz sanırım.
Fotoğraf çekemedim şu sıra. Yakında eklemeye çalışırım.