SCAR_FACE' Alıntı:
beyler zonguldak diyorum ereğli diyorum başedebilir miyim buralarda bu motorun servis yedekparça..vs.ile.birde buralar çok dağlık yerler.yollar hep bayır.zorlanır mı bu alet.fazla arıza çıkarır mı?
bahsettiğin yoların nasıl olduğunu bilmiyorum. eğer başka bir cruiser motor buralarda sorun çıkarmaz diyorsan, bu da çıkarmaz rahat ol.
ama servis işi önemli...
500'de bakımı var, 1000'de var, sonra periyodikler var.
ufak bi yatırırsın morotu, bi şeyi kırılır yedek parçayı kendin getirtmen gerekir.
motor bu, kul yapısı. markası ne olursa olsun bazen öyle bir yerden sorun çıkarır ki zonduldak'ın bütün motorcuları bakar da anlamaz bişey.
ben bu motoru hiç endişe duymadan tavsiye ediyorum ama servis olmayan bi yerde iş biraz zorlaşıyor. tamamen sana kalmış, bizim burdan yönlendirici birşeyler söylememiz zor.
kulaxiz' Alıntı:
selam ;
3aydır takip ediyorum bu forumu ve Regali..Tam Honda shadow almakiçin kredi filan araştırırken gördüm RR yi. Tabi karşılaştırılmaz ama ilk defa cruiser sahibi olacak biri için shadowa bu kadar para dökmek mantıksız geldi, vazgeçtim.Şimdi uzun süredir bu motoru kullanan arkadaşlardan ricam şu:2500-3000 ü deviren varmı ve yorumları nedir.Durmaksızın 300-400km yapan varmı..Alet görünüş olarak süper ama montajının yapıldığı yerde yaşamama rağmen burada bile yollarda çok nadir görüyorum..Ses nerdeyse harley gibi zaten görünüşten sonra insanı cezbeden de o...ama forumda öyle komik problemlerden bahsediyolarki elim geri geri gidiyo..iki sefer almak için bayiye gittim geri çıktım..Amacım yazın marmaris fethiye bodrum kaş antalyayı kapsayan bi güney turu...yolda kalırsam tatil zehir olur..Nediyorsunuz şimdi gözü kapatıp alayımı
4000'i deviren var. kontak kapamadan 300 civarı yapan da var bildiğim kadarıyla. hepsinin yüzünde aynı mutlu sırıtış. dediğin gibi komik problemler yaşayanlar oldu. tamamına yakını gerçekten küçük şeyler. ama diğer birçoğunun hiçbir sorunu da yok. ısrarla söylediğim gibi, başına gelebilecek en kötü şey buji ya da çözülebilir akü sorunu. kimse honda-shadow'la kıyaslamaz tabii ama aradaki fiyat farkına bakarsan pek de sorun sayılmazlar

birde o yolları teptikten sonra şehir içinde 1. vitese düşüp motorun hararet yapmadığını görünce daha bi seveceksin.
Kaldera'nın dediği gibi: "budur abi! alın"