bulmuşsun izmiri gezersiniz tabiduslemek' Alıntı:Pazar günü ben ( Özgür) , Beşir Abi, İbrarim Alsancakta buluşup sahilevlerine kahvaltı yapmaya gittik herkesin gözü üstümüzdydi konak saat kulesinin önünde bir fotoğraf çekilelim dedik bizden izin isteyip motorumuzda fotoğraf çektiler Özdilek e geldimizde motorların fiyatını soran oldu motorları Özdilek in sattığını düşündüler![]()

bende 250km deyim ve hala yedek depoya düşmedim, bişey sormak istiyorum, rodaj meselesi ile ilgili, Aykondan aldım motoru rodaj süresince yani ilk 500km 50-60 km yi geçme dediler, ancak yapamıyorum, zaman zaman zorluyorum motoru, zarar vermem umarımdemonicdreams' Alıntı:Flash haber!.. rodaj bitmişti. son gezide her ne kadar yavaş gitsek de gezinin sonunda dağılırken TEM'de ki denemelerimle de 125'i gördüm (trafik fazlasına izin vermedi). benzinciye girdiğimde gösterge 268 km yol (yarısına yakını şehir içi ve genelde devirli. motoru açmak için) yatığımı söylüyordu depoya son doldurduğumdan bu yana ve henüz yedek depoya düşmemiştim. tekrar doldurdum 27 ytl ödedim. bu demek oluyorki km'deki yakıt sarfiyatım tam tamına 10 kuruş. hedefim 11,5 kuruş falandı. yüzüm gülüyor, mutlu huzurluyum.
50-60 aslında iyimser bir rakam. ben de rodaj süresince sadece bir kez 70'i görmüştüm. arada bir 80-90 görmenin zararı olacağını sanmıyorum ama yine de zorlama derim. rodaj dediğin nedir ki? altı üstü 500 km. 250'sini gitmişsin bile. zaten 500'den sonra servis "artık korkma, çık otobana, allah ne verdiyse diyor". yani bu 50-60 diye konan sınır 'ne olur ne olmaz' gibi bir tedbir bence. Sonuç olarak tavsiyem: yüksek süratleri göreceksen de kısa kısa gör. rodajdan sonra çok rahat açabilirsin motorunu, endişe etme..myway' Alıntı:bende 250km deyim ve hala yedek depoya düşmedim, bişey sormak istiyorum, rodaj meselesi ile ilgili, Aykondan aldım motoru rodaj süresince yani ilk 500km 50-60 km yi geçme dediler, ancak yapamıyorum, zaman zaman zorluyorum motoru, zarar vermem umarım
KALDERA motorla ilgili ne dediyse altına imzamı atıyorum. ve yineliyorum: "düşünme.. al!"Arvasi3' Alıntı:Arkadaşlar ben bu motora hiç sıcak bakmıyordum açıkcası ama dün fuar dönüşünde feribotta sevgili KALDERA abimizi ve motorunu görme şerefine nail oldum.valla ne diyeyim motoru görünce aşık oldum.elimdeki mondiali birisine satabilirsem ciddi ciddi bu motoru düşünmeye başladım.
DinoF1' Alıntı:Bu arada CNR'daki fuara gidenlere sesleniyorum. Hani Sarıkayalar standında, merdivenli platform üzerinde duran Gümüş Class vardı ya. işte o benim oldu. Montajlanmamış da vardı ama ben onu istedim. Bu forumdaki fotoların hepsinde var valla, meşhur olmuş bir alet aldım.
oven
Motosikleti: DADYW Regal_Raptor DD250-C
Alıntı:
DinoF1
Hayırlı olsun dostum. Senin o almadığın montajlanmamış halini de bugün ben aldım
Bu arada saolsun benimle ilgilenen Murat Beye buradan sonsuz teşekkür......... Tabi GWSıda unutmamak lazım. Fuarda onun desteği olmasa naapardım ben
büyüksün GWS sanada buradan sonsuz teşekkür
Ama malesef ben daha göremedim motoru bile çünkü şu an Gaziantepteyim o kadar parasını verdik ama bi yüzgörümlük bile göremedim iple çekiyorum haftasonunu.
Bu arada arkadaşlar kaç gündür forumu okuyorum bitiremedim hala ne yazmışsınız yaw
Umarım önümüzdeki günlerde bende aranıza katılacağım.
Hepinize Gaziantepten sevgiler ve saygılar