Merhabalar ben birşey sormak istiyorum. iki motor arasında kaldım. ikisi de rr-dd 250e-9. şöyle sınıflandırayım:
1.motor
-3000km'de
-3250 TL
-çanta yok
link
2.motor
-10.000km'de
-3300 TL
-3lü çanta sistemi
link
ilk motoru deneme fırsatım oldu gayet atik bir araç, performansı çok iyi. diğerini deneyemedim ama fiziken çok iyi durumda. bakımları hiç eksik edilmemiş. masraftan da kaçmamış kullanan arkadaş.
Tek düşündüren kısmı, 1. motoru satacak olan arkadaşla uygun bir yere gelmesi konusunda konuşurken, "benzin paramı verirsen evinin oraya gelirim" demesi oldu. Yüzyüze görüştüğümüzde de tavrı beni düşündürdü. Arkadaşın iyi niyetinden şüphe ettim. Acaba araçta herhangi bir oynama yapılmış mıdır ya da bir sorun çıkar mı başka bir şekilde diye. Aracı aldığım insanın kişiliğinin de satışta önemli bir faktör olduğuna inanıyorum.
Sorum, sizce hangi motoru almam daha mantıklı olur? Ben kararsız kaldım. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. Umarım ben de en kısa sürede aranıza katılırım.
walla kusura bakma ama bu motorları görmeden diye bileceğim tek şey hangisinde daha fazla aksesuar warsa onu al olur ancak aksesuarda sıkıntı yaşamamkendim yapıcam diosan ozaman en az kilometrede olanını al aksesuarı yoktur yada warsa bile gözden çıkarıla bilir şeylerdir ancak diosanki satıcak arkadaşın tavrı sebebiyle soğudum ondan o zaman şöle yap al motoru hemen temiz kağıdını çıkarttır ve bi motor usatasına götürüp şase ve motor numaralarının uyup uymadığını kontrol etmesini ricaet tutuyorsa sıkıntı yok
amaaaa ben motordan çok ta anlamıyorum diorsan ANKARA MT nin sayfasından yardım iste elbet uygun oldukları bi günlerini birinden biri sana ayıracaktır
şimdiden hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:56 PM ----------
abiler regal sevdalıları lütfen yardım edin bugün motorumun sol akü granajı yaklaşık 100 km yaparken E-5 te düştü ve arkamdan gelen belediye otobüsüde üstünden geçince dönüp almanın bi alemi kalmadı soruşturdum heryerde 120tl diolar we bu çiftinin fiyatı tek olarak çıkma dahi olsa geçici olarak bulabileceğim bi yer biliyormusunuz
o vida ordan nasıl kurtuldu nasıl düştü o granaj ben nasıl farkedemedim çıldırıcam kendime çok kızıyorum motorumu öle gördükçe bana boynu bükük küskün bakıyormuş gibi geliyor
bilen abilerim kardeşlerim bana ulaşırsa sevinirim 0535 311 89 31