Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

kesinlikle öle bi sorun yasamazsın ben hep artcımla geziyorum ne dik yokuslardan cıktık banamısın demedi.uzun yollarada cıktık artcımla şişmenin ş si olmadı .hiç aklın takılmasın öle durumlara

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:57 AM ----------

motorunu ne zman aldım sorabilirmiyim.bende satbilirim bu aralar motorumu fiyat belirlemeye calışıyorum

motorunun fiyatı kmsine kaç kez rektifiye görmüş olmasına ve tabikide kaç model olduğuna göre değişir sen bunları bana söyle hatta bi ara buluşalım bi yerde bi bakalım ne eder?

motorunun fiyatı kmsine kaç kez rektifiye görmüş olmasına ve tabikide kaç model olduğuna göre değişir sen bunları bana söyle hatta bi ara buluşalım bi yerde bi bakalım ne eder?

2007 model ama 2008 cıkışlı trafiğe 6700 km .ilk sahibiyim sıfır aldım.hiç bi sıkıntısı yok allaha sükür.bakımları eksiksiz.düşme kalkma yaşamadık ta .öle bi makina :cherry:

hem soruna cwp wermiş hemde nerede olduğuna bakmadan konuştuğum için özür diliyeyim ben motorumu alalı 6 hafta oldu motorumu 15000 küsüratta aldım hiç rektifiye görmemiş benden önce iki sahibi olmuş ilki zaten makina mühendisiydi ikinciside sadece gezilere katılan ve kampana cantı çizdi die cantı deiştiren bi abimdi yani bakımlarının nasıl yapıldığını geçmişini ii bildiğim için düşünmeden aldım tanıdık olduğum için bana 2600tl ye bıraktılar yoksa 3500tl ye satıcaktı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:11 PM ----------

2007 model ama 2008 cıkışlı trafiğe 6700 km .ilk sahibiyim sıfır aldım.hiç bi sıkıntısı yok allaha sükür.bakımları eksiksiz.düşme kalkma yaşamadık ta .öle bi makina :cherry:

makinan neredeyse sıfır hala motoru bile yeni açılmıştır neden satıyorsun ki?
neyse konumuza dönelim madem 2008 çıkışlı sıfırı 6000 olduğuna göre bakımlıda diorsun satarsın meraklısına 4000tl ye

hem soruna cwp wermiş hemde nerede olduğuna bakmadan konuştuğum için özür diliyeyim ben motorumu alalı 6 hafta oldu motorumu 15000 küsüratta aldım hiç rektifiye görmemiş benden önce iki sahibi olmuş ilki zaten makina mühendisiydi ikinciside sadece gezilere katılan ve kampana cantı çizdi die cantı deiştiren bi abimdi yani bakımlarının nasıl yapıldığını geçmişini ii bildiğim için düşünmeden aldım tanıdık olduğum için bana 2600tl ye bıraktılar yoksa 3500tl ye satıcaktı

önemli deil arkadasım:cat: kafam çok karışık satabilirim artık bi japona geciş yapayım diye düşünüyom.hayırlı olsun motorun güle güle bin allah kaza bela vermesin :cat:

önemli deil arkadasım:cat: kafam çok karışık satabilirim artık bi japona geciş yapayım diye düşünüyom.hayırlı olsun motorun güle güle bin allah kaza bela vermesin :cat:

EYVALLAH ABİ DAHA İİLERİ ŞAFTLILARI 1000 KÜSÜR CC LİLERİ SENİN OLSUN EN JAPONUNDAN :queen:

bence sırf kafan karıştı die satma bu motoru ölümsün bu makina ben bu makinayla 2004 te tanıştım dayım aldı aldığı gün basıp ist- antep yaptı ordan kilis e falan geçti hemde aldığının ertesi günü sen düşün şimdi kuzenim kullanıyor ama motor hala sapasağlam hatta 48000 de olmasına rağmen benimkinden ii kaçıyo bu motor şarap gibi eskidikçe güzelleşiyor ben bu motoru parçasını sanayide bile yaptıramayacağım hale gelinceye kadar kullanıcam allah kısmet ederse :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

bu arada çok sık uğrasamda mail adresim [email protected] ekle akşama paslaşırız :wiinkk:

bence sırf kafan karıştı die satma bu motoru ölümsün bu makina ben bu makinayla 2004 te tanıştım dayım aldı aldığı gün basıp ist- antep yaptı ordan kilis e falan geçti hemde aldığının ertesi günü sen düşün şimdi kuzenim kullanıyor ama motor hala sapasağlam hatta 48000 de olmasına rağmen benimkinden ii kaçıyo bu motor şarap gibi eskidikçe güzelleşiyor ben bu motoru parçasını sanayide bile yaptıramayacağım hale gelinceye kadar kullanıcam allah kısmet ederse :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------

bu arada çok sık uğrasamda mail adresim [email protected] ekle akşama paslaşırız :wiinkk:

ekledim arkadasım [email protected]

Bulamadıgınız bir parça olursa haberdar edin burda çok iyi abilerimiz var ellerinden geleni yapıp buluyorlar

Böyle bir site oldugu için çok şanslıyız sitemizde çok iyi niyetli arkadaşlar var ve konular mevcut hem egitici hemce eglenceli bir siteye sahibiz bu regalin sitesi diye bir site tavsiye etiler bana siteye gidip bakıyım dedim
sitenin yeni konu bölümündeki konular bir haftalık sorulara cevap bile yazan yok burda gene nerdeyse her hafta gezi var orda ne gezi nede buluşma var yani işin ötesi site demeye bin şahit istiyor biz sitemizin ve burdaki degerli arkadaşlarımızın kıymetini bilelim

Merhaba arkadaşlar

RR 250
RR 250E-9
RR 250E-9b

bu modellerin farkı nedir acaba. Bir de yakıt tüketimi ile ilgili bilgi bulamadım. kullanan arkadaşlar 100km de kaç litre yaktıklarını söyleyebilirler mi?

teşekkürler

Merhaba arkadaşlar

RR 250
RR 250E-9
RR 250E-9b

bu modellerin farkı nedir acaba. Bir de yakıt tüketimi ile ilgili bilgi bulamadım. kullanan arkadaşlar 100km de kaç litre yaktıklarını söyleyebilirler mi?

teşekkürler

rr 250 hava sogutmalı

rr 250-9 su sogutmalı

rr250e-9b biraz daha uzun ön çatal direksinda ufak bir degişiklik çok başka bir farl yok başka

normalde 100 km 3,3 benzin tüketimi vardır

rr 250 hava sogutmalı

rr 250-9 su sogutmalı

rr250e-9b biraz daha uzun ön çatal direksinda ufak bir degişiklik çok başka bir farl yok başka

normalde 100 km 3,3 benzin tüketimi vardır

sabah benzin aldım, 206 km de 9 lt benzin yakmışım. yani 100 km de 4.5 lt... :cyclopsan

bu normal değerlerin üzerinde mi? yolda ağır trafik de olmuyor sadece trafik ışıklarında duruyorum, ortalama 3üncü 4üncü viteslerle gidiyorum gibi (sadece evden işe işten eve kullandığımdan hergün aynı güzergah, aynı ışıklar)

tüketim fazlaysa düşürmek için ne önerirsiniz?

şimdiden teşekkürler
:rendeer:

kardeşim
1 karbiratör ayarı
2 debriyaj baskı bitmiş olabilir
3 sibop ayarı yapılması gerekebilir
bunlardan başka şey olması çok az ihtimal ama bunları çok iyi bir ustaya yaptırmanı tavsiye ederim

kardeşim
1 karbiratör ayarı
2 debriyaj baskı bitmiş olabilir
3 sibop ayarı yapılması gerekebilir
bunlardan başka şey olması çok az ihtimal ama bunları çok iyi bir ustaya yaptırmanı tavsiye ederim

söyliyecek tek bişey kalmış oda yağ değişimi :cat::cat::cat::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar motor kullanmaya başlamayı düşünüyorum, ancak araştırmadan pat küt almayım bitane dedim ama keşke araştırmasaymışım öğrendikçe kafam karışıyor, her neyse yolda bir tane regal raptor gördüm ve çok beğendim eve gelip internetten bilgi almak istedim ama ne resmi site bulabildim ne fiyat listesi, forumlarda dolaşırken distribütörünün anlaşmasının bittiği ne parça ne 0km motor ithalinin olmadığını duydum ne kadar doğrudur? Japonlara param yetmediği için çinlilere bakıyorum ve chopper/cruiser tarzında herkes raptoru tek geçmiş. Artık gelmiyor mu türkiyeye raptorler?:silent:

Arkadaşlar motor kullanmaya başlamayı düşünüyorum, ancak araştırmadan pat küt almayım bitane dedim ama keşke araştırmasaymışım öğrendikçe kafam karışıyor, her neyse yolda bir tane regal raptor gördüm ve çok beğendim eve gelip internetten bilgi almak istedim ama ne resmi site bulabildim ne fiyat listesi, forumlarda dolaşırken distribütörünün anlaşmasının bittiği ne parça ne 0km motor ithalinin olmadığını duydum ne kadar doğrudur? Japonlara param yetmediği için çinlilere bakıyorum ve chopper/cruiser tarzında herkes raptoru tek geçmiş. Artık gelmiyor mu türkiyeye raptorler?:silent:

yetkili serviside var parçasıda kardeşim sen canını sıkma

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:52 PM ----------

BÜYÜKLERİME REGAL ESKİLERİNE SORMAK İSTİYORUM Bİ SOSİS ÇANTA ALDIM ÖN ÇATALA SİSLERİMİN ALTINA TAKTIM ANCAK RADYATÖRE GELEN HAVA AKIŞINI ENGELLER DİE KORKUP GERİ ÇIKARDIM MOTORUMUN ÖNÜ GÖZÜME ÇOK BOŞ GÖZÜKÜYOR :pr:
Bİ FİKİR VERİN LÜTFEN ELBET BU KONUDA DENEYİMİ OLAN WARDIR :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar