Merhaba ,
her mesaj yazısımda sayımızın daha da artığını görüyorum.:cat:
Yeni alan arkadaşlar hayırlı olsun kazasız belasız surusler dilerim.:rendeer:
Bugün oğle tatilinde hem zincirlerim bollaşmıştı gerrdirim hemde bayadır ugramadığım için ziyaret edeyim diye Aykon'a ugradım . Sağolsunlar Murat Tuncay ve Ali her zamanki iyi niyet ve güler yüzle misafir ettiler zorla çay bile içirdiler .
Yeni Egsozları da gördüm ucuyarım kesik görüntüsünde sesi de fena değil (bu konu her kez için göreceli) yalnız altındaki vida ile ses ayarı falan yok , Sağolsun Tuncay açıkladı vidanın görevi susturucuyu tutmak vida ile oynayınca susturucu çıkıyor (vidayı çıkarmayı tavsiye etmiyor) sadece kırmızılarda su an.
Eski model kullanıcılar değiştirmek ister diye fiyatına listeden baktırdım 117 YTL (teki)
açıkca ilk görüşte fazla beğenmedim ama bu durum şahsi benim motorumunki daha güzelllll .
Şaka Şaka gerçekten güzel olmuş ve seseglince (Şu an benimkinde ses egsozdan çok motordan çıkıyor) egsozdan gelen ayrı bir tokluk sesi motora bir güzellik katmış .
Kıskandım..... :salut: ileride belki değiştiririm ama bu masrafa girmeden önce belkide bir iki susturucu ile oynayarak daha ucuz yollu bir deneme yapmalı diye düşünüyorum.
Bu konuda bildiği çok çok iyi bir egsozcu varmı( İstanbul için):silent: