Arkadaşlar 2 haftadır kafayı yedim.
Almak için biraz destek/gaza ihtiyacım var.
Olumlu düşünceler yazın da kurtulayım bu cinnetten.
6190 a bitirdim pazarlığı bayiden.
1.70 lik adam sürebilir mi bunu?
Bi de sıfır km motora kasko, sigorta yapan şirket var mı?
Teşekkürler...
bende çok kafayı yedim...firmaya gittim nerdeyse teşhir ürününü alacaktım...hatta nerdeyse alıyodum...ellerinde yoktu mayısta gelcek dedilerde alamadım...çok kararsız kaldım 6.500-7.000 TL biraz fazla gibi geldi sonradan düşününce...6.190 a iyi düşürmüşler...bunu bi düşünmek lazım...
sonuçta çin malı ama diğer yandan görüntüsü çok hoş ve 0 km...ne kadar güzelde görünse oturaklı bir japon cruiserle karşılaştırıldığında çok çiğ duruyo...
ben bu fiyatın üzerine 1-2 milyar daha koyup hep almak istedigim motorun 2. ellerini araştırmaya başladım...çünki bu motoru alırsam gözüm hep dışarda olacak biliyorum...sende bu anlamda iyi karar ver...
sana tavsiyem eğer almak istedigin hayalinde makul seviyelerde başka bir motor varsa üzerine biraz daha para ekleyip 2. ellerini araştır...ben bu doğrultuda karar verdim çünki bu motor herne kadar güzel görünüyo olsada bana pek güven vermedi görüntü itibariyle...çok şık görünüyo ama diğer yandan bikaç çukurda dağalcakmış gibi duruyo yada bana öyle geldi...hem daha güvenilir marka almak daha sağlıklı olur fikrine vardım...
tabi şuan hala kararım doğrultusunda bişey yapmış değilim...istediğim motorun 2. ellerini araştırıyorum...