Regal Raptor DADYW DD250E-9 Regal Raptor Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bu tip motorlar bana göre gezi ve biraz da karsısına gecip seyrederek zevk alma motorlarıdır bunları silip temizlerken kromlarını parlatırken aldıgınız keyfi diğer motorlar vermez kanısındayım sizleri bilmem ama ben bu tip motorlardan büyük keyif alıyorum eger sadece makina ve güç isteseydim baska sınıf bi motor alırdım bilmem anlatabiliyor muyum sevgili arkadaslarım.Vibrasyona gelince,tabiki var ancak rahatsız etmiyor kücük viteste sıkıstırdıgında'hop abi benim gücüm bu kadar daha fazla zorlama 'diyor haklı olarak.Sonuc olarak kullanırkende temizlerkende karsısına gecip cayımı içerek seyrederken de büyük keyif alıyorum benimle aynı fikirde olan arkadaslara öneririm.Tskklr.:cat:

sonuna kadar katılıyorum

Merhaba

Arkadaşlar merhaba bu benim ilk mesjım cevap verirseniz sevinirim. Bulunduğum ilçede bir Regal raptor 125 dd satılıyor.2008 model düşük kmli bir cihaz. Bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Forumlardan yaptığım incelemelere göre 250 cc lik modeli daha çok tercih ediliyor. Ancak benim için motor hacmi çok önemli değil. Çünki benim yaşadığım ilçe yaklaşık 6 km yarıçapında inişi çıkışı olan bir yer. Hız yapmak gibi bir isteğim yok. Ben evdeki aracıma alternatif olarak(zaman zaman arabayı bulamıyorum eşim kullanıyor) ulaşım sorunumu çözecek keyifli ve şık görünümlü bir araç olarak görüyorum motoru. Havalar düzelince işe gidip gelmek amaçlıda kullanmayı düşünüyorum. Bu motoru tavsiye eder misiniz. İnişli çıkışlı bir alanda bu motor beni çok üzer mi? Bakımlarını düzenli yaparsam sorunsuz binebilir miyim Ve en önemlisi yeni başlayan biri için uygun bir motor mudur? Tavsiyelerini benim için önemli. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba bu benim ilk mesjım cevap verirseniz sevinirim. Bulunduğum ilçede bir Regal raptor 125 dd satılıyor.2008 model düşük kmli bir cihaz. Bende ciddi ciddi almayı düşünüyorum. Forumlardan yaptığım incelemelere göre 250 cc lik modeli daha çok tercih ediliyor. Ancak benim için motor hacmi çok önemli değil. Çünki benim yaşadığım ilçe yaklaşık 6 km yarıçapında inişi çıkışı olan bir yer. Hız yapmak gibi bir isteğim yok. Ben evdeki aracıma alternatif olarak(zaman zaman arabayı bulamıyorum eşim kullanıyor) ulaşım sorunumu çözecek keyifli ve şık görünümlü bir araç olarak görüyorum motoru. Havalar düzelince işe gidip gelmek amaçlıda kullanmayı düşünüyorum. Bu motoru tavsiye eder misiniz. İnişli çıkışlı bir alanda bu motor beni çok üzer mi? Bakımlarını düzenli yaparsam sorunsuz binebilir miyim Ve en önemlisi yeni başlayan biri için uygun bir motor mudur? Tavsiyelerini benim için önemli. Cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim.

hiç merak etme kardeşim bütün sorularının cevabını verebilicek bi motordur sağlam bakarsan seni hiç üzmez çinli kardeşlerinin içinde eniyisidir:cat:

Teşekkürler

Evet şuana kadar çevremde de sorduğum kadarıyla motorla alakalı yorumlar (fiyat çerçevesinde tabii) hep olumlu yönde. Mutlaka her zaman daha iyisi mevcut ama benim için en uygun başlangıç motoru olduğu konusunda fikrim netleşti sanırım.

Evet bende artık bir regalci olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Araç 2008 model dd125e modeli. Henuz 2300 km de. Benim ihtiyaçlarımı karşılayacağına inandığım için su soğutmalı olan modele yönelmedim. Yeni başlayan biri olduğumu belirtmiştim. Umarım motorum bana ben ona iyi bakar gül gibi geçiniriz.

mrblar öncelikle tüm arkadaşlara...ben de inşallah bugünlerde bir motosiklet alıcam Allah kısmet ederse...bayadır araştırıyorum 2.el bi chopper fiyatı uygun olanlardan ve mümkün mertebe beni idare edicek siz arkadaşlardan ricam 2 motor arasında çok kararsız kaldım...regal raptor dd125E ve keeway superlight 150 arasında çok kararsız kaldım...derken 3.olarak ta zealsun150 çıktı başıma onu da tavsiye edenler war.3ünün de kullanım kmleri ve fiyatları yakın 2 milyar civarı...sizin tavsiyelerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar...yardımcı olursanız sevinirim....selamlar

Bizim bu makinaların yağ tapası nerededir?Yağ değiştireceğim, bir saattir mal mal motorun altına bakıyorum!Yok mu bilen?

16/03/2009-çin Malı Lastik.

:salut:
Lastiği değiştirmemin sebebi tamamen güvenlik açısından sonuç olarak çin malları motorların lastikleri çok kaliteli değil yoltutuşu problemli.bunun için gittim 100 ytl verdim lastiği metzeler marka ile değiştiridim şimdi çok memnunum.eksozlar açıktan kastım eksozların içindeki susuturucuları tamamen aldırdım.bu işlem osijen kaynağı ile susturucuların kesilip çıkarılması şeklinde oluyor.ses mükemmel.
:rendeer:
SAYIN ARKADAŞIM,
BENİMDE DADY DD250E-9 ÇİN MALI 250'LİK MOTORSİKLETİM VAR ;İKİ YIL ÖNCESİ ALMIŞTIM;TEKERLEKLERİ HALA SAĞLAM OLARAK DURUYOR,MEMNUNUM,HİÇ DAHA PATLAMADI,YENİ GİBİ DURMAKTA,HİÇBİR ŞİKAYETİM YOK ,SİZ NİYE LASTİKLERİNİZİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDINIZ MERAK EDİYOR CEVABINIZI BEKLİYORUM.:rendeer::rendeer:

:rendeer:

Son düzenleme:
vay vay eski motorum kısa süreli de olsa bir ara regal sahibi olmuşdum arkadaşların dediği gibi güzel görünlü gezi amaçlı birazda nazlı bir motor bana gelmemişdi uğraşamamışdım satttım.

Aynen Klatılıyorum-17.03.2009-salı-balıkesir

BLUEDREAMS kardeş, Regal'imi almadan önce ben de bu modeli görmüştüm.İlk başta envai çeşit aksesuar insanın dikkatini çekiyor ama üzerine oturup alıcı gözüyle her ikisini de incelersen aradaki farkı daha net görürsün.Bu modelin akibeti meçhul. Motoru nasıl?Nikelaj kısımları ne alemde?Somun ve Cıvataları krom mu?İki gün sonra paslanırsa parana yazık olur.Astarı yüzünden pahalıya gelir.Tabii son kararı verecek olan sensin.Benimki sadece tavsiye.Ayrıca amacım başka markaları da yermek değil.Bunlar benim sorduğum ve bayisinden de tatmin edici cevaplar alamadığım sorular.(Cevabı sadece Regal'i yermekten ibaretti:farao: .Bu da o modeli almam için yeterli bir cevap oldu:mrgreen: .)
:rendeer::rendeer::salut::rendeer:
SAYIN BLUEDREAMS KARDEŞ
BENDE , FES 71'İN YUKARIDA BELİRTİĞİ DÜŞÜNCELERE AYNEN KATILIYORUM,BAŞTAN SONA HEPSİ DOĞRA,ARKADAŞIM,BU ALINTIYI VE ZEKİ BAYRAKTARINDA AYNI YÖNDEKİ FİKİRLERİNE ÖNEM VERİRSEN PİŞMAN OLMAZSIN DİYE DÜŞÜNÜYORUM,HAYIRLI KARAR VERMENİZİ BEKLİYORUZ.:queen::rendeer:

Son düzenleme:
Syder gelmiş sonunda arkadaşlar!dd 350 Spyder. 6900 lira diyorlar , bütün planlarımı değiştirir!

Nereden buluruz DD 350 Spyder'ı? Satan bir yer biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Arkadaşlar, aranızda Spyder kullanan varmı?

Fuarda çok hoşumuza gitti tasarımı ama birde performansı önemli tabii.
350cc'lik pek motor yok piyasada malumunuz.

Spyder emreltd getirmiş.6900 çin malına verilir mi tartışılır ama biz baya bi etkilendik.
Benim altımda bile büyük kaldı alet.5500 lerde olsaymış süper olurmuş ama bilmiyorum 6900 le satabilirler mi

motorun görüntüsü harika bence ama sanki keyif için temizleyib seyretmeye alınabilecek motor gibi tam custom bence

Super Moderator
sizin için fuarda 350 cc yi görüntüledim
bence şık olmuş ama depo ile motor arası çok boş kalmış

1003243.jpg
1003244.jpg

1003245.jpg
1003246.jpg

regal bu şaseye bide v motor bindirecekti harika olurdu bence
hem boşlık falanada kalmazdı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar