büyütmek için sattıysan 250 ile 350 arasında pekte cok bi fark yok ayrıca vergi farkı da var 2 3 beygir fark için daha cok bi vergi ödemek mantıksız 500 lük falan olsa değer. ben sahsen regalimden sonra dragstar veya c800 düşünüyorum kalkıp 350 lik regal almam açıkçası ayrıca fiyat gercekten yüksek 7000 e ne japonlar bulunur kanısındayım.yeni başlayan biri alabilir veya scooterdan geciş yapcaklar düşünebilir güzel bi tercih olabilir onlar için ama bize gelmez bence.
asağıda bi arkadastan alıntı var gayet ii yazmış
Bu motoru bende inceledim ve gördüklerimi yazayım hemen.
Bu motor bence 5000 lira eder, aslında onu bile etmez ama söyliyim nedenlerini.
Şekil olarak güzel bir motor ama kullanılan parça ve malzemeleri 250 cc lik bir regalle karşılaştırırsak hiç bir fark yok, sadece şasi olarak boyu biraz uzun, geri kalan malzemeler aynı kalite, diyeceksinizki ama bu 350 cc güçlü, 250 lik regaller 17 beygir, spyder 350 ise 21 beygir yani arada 100 cc = 4 beygir güç farkı var, bunun yanında motor hacmi 250 cc yi geçtiği için vergi 2 katına fırlıyor hemen, 10 km daha hızlı gidebilmek için değmez bence. Diğer bir gözlemim, motor 250 lik motorla aynı buda demek oluyorki piston yataklarını genişletip motoru güçlendirmeye çalışmışlar, 350 lik spyder motoru 250 lik regal şasisi üzerine cuk diye oturur alın size bir alternatif.
250 lik regallerin fuar fiyatı 3900 lira idi, bunu satan firma bundan para kazanıyor demekki !!! 2 motor arasında teknololik olarak bir fark olmadığı için spydır 6900 lira etmez arkadaşlar, satın alacağınız tek şey görünüş olur sadece.
7000 lirayı verecek olan üzerine 2 yada 3 bin koyarsa canavar gibi japon makine alır, hemde en az 2 katı beygire sahip bir makine alır, yola çıktığınızda şanzımanım mı dağıldı, müşürmü çalışmadı, radyatörmü delindi düşünmezsiniz, kaç tane arkadalımız 2. el japon motor aldı ve daha 1 kere siteye sorun yazdıklarını ne gördüm nede duydum.
Son olarak düşüncem, şehir içinde zor bir makine çünki uzun, şehir dışı içinde yolda keyifli gider ama artçıya zulüm olur, yük yükleme bakımından 1 çanta ancak alırsınız yanınıza, en azından böyle bir makine bana gelmez şahsi düşüncem olarak.
Benden bu kadar arkadaşlar
raptorriders tan tayfun isimli arkadastan alıntıdır arkadas gayet güzel anlatmış.
daha geniş bilgi için raptorriders sitesinde mevcut arkadaslar:cat::cat: