Recep Bey Merhaba,
Fotoğraflar için teşekkürler, motor hakkında daha detaylı fikir edinebildim.. bu arada aklıma takıldı, motorla poz verenin siz olduğunu ve çok iri olmadığınızı düşünerek söyleyebilirim ki, motor tek başına ne kadar heybetli duruyorsa, üzerinde sürücü varken de bir o kadar küçülmüş gibi algılıyorum.. mümkünse bilen arkadaşlar ebatları misal Kawasaki EN500 ile kıyaslayabilirler mi? Forumda dikkatimi çekti, Keeway 150 hoş görünüyor ancak bariz aks aralığı kısa haliyle küçük motor, sürücüyle boyut anlamında çok uyumlu durmadığı kanaatindeyim... diğer arkadaşlar da kıyas yapabileceğimiz fotoğraf gönderebilirlerse mennun olurum. Ankara'da henüz göremediğimden merak ediyorum, 1.74 mt. boyunda 74 kg ağırlığında biri olarak motorun üzerinde normal durur muyum? Bir de artçı olacağı düşünülürse, düşüncelerinizi bekliyorum..
Saygılarımla,
Sayın Railor,
Benim de kafama yattı, Recep Bey o fotoğrafı gönderene kadar motoru üzerinde sürücü olduğu halde görmek nasip olmamıştı, üstte dediğim gibi çekincelerim vardı.. ancak sizin 1.94 mt boyu düşününce benim durum uygundur
Regal Raptor hakkaten hoş, şık görünümlü ve 1 sene içerisinde kendi sınıfının satış lideri olur diye düşünüyorum.. kimse ukalalık yaptığımı düşünmesin lütfen, içtenlikle aklıma takılanı sordum, tecrübesizliğime inat amacım taşıyamayacağım ağırlıkta bir makina değil elbette, bilakis hakim olabileceğim bir motor arayışındayım...düştüğümde altında ezilmeyeceğim bir makina olmalı.. gerçekçi olalım, bütçe de çok önemli bir faktör, Japon muadillerine göre 3 te 1 fiyatına, geliyoruz son kritere; motorun beni taşıması (mecazi anlamda)... almışken, biraz da çevreye caka satmak isterim, insan nefsi.. tabiidir, bu işler için kaslı bir motor gerekir.. Regal bu anlamda gayet başarılı..inşallah Ankara bayii de getirir bir motor da biz de kıvranmaktan kurtuluruz..
Bu arada, belki evvelce işlenmiştir, bilmiyorum. Uygun fiyatlı kask, mont, bel koruma vs. aksesuarları Ankara'da nereden tedarik edebiliriz? İlgili firma bilgilerini ulaştırmanızı rica ederim.
Saygılarımla,