Yeni Regal 300 Cc
caser' Alıntı:Arkadaslar iki sorum olacak..
1. Noter satisi ile alim satim yaptim (Aldim yani) simdi ruhsat cikmasi icin kendim ugrasmak istiyorum. Ne yapmam lazim? (Levent'te oturuyorum)
2. Sinyal lambalarimizi cift duylu hale getirerek farlarla beraber yanmasini saglasak kotu mu olur? Bunu yapan var mi?
demonicdreams' Alıntı:Konuyu kaçırmıştım ben. Bu ampulu nerden alabilirim. H4 ampulu diye istemem yeterli mi? Kaç paradır?
REGAL-EMRE' Alıntı:Yeni Regal 300 Cc
dishchy' Alıntı:Arkadaşlar bir sorum olacak bunu daha önceki sayfalarda görmüştüm ama şimdi bir türlü bulamadım....
Sabahları motorumun kilitlerini çözmeden önce çalıştırıyorum ben kilitleri halledene kadar ısınsın diye...(yaklaşık 3-5 dk.) Sonra motorun üstüne oturup 1 vitese takınca motor bir şahlanıyor ki akıllara zarar.... Ama bir daha asla yapmıyor. 7-8 saat çalışmamışsa yine aynı şey oluyor. Şöyle bir şey yapıyorum:
Motor ısındıktan sonra stop ediyorum. 1. vitese takıp yaklaşık 1 metre itekliyorum ilk anda sanki debriyaj balatası ayırmamış gibi çok zorluyor ama sonra normal boştaymış gibi hareket ediyor...... Çalıştırıp 1. vitese takınca hoplama vs. olmuyor.
Bu durum yaklaşık 10-15 gündür var.......
Birde vites küçültürken önceden ses duymazdım şimdi her viteste küçültürken tak diye bir ses duyuyorum......
Servise gideceğim ama bunlar debriyaj telinin ayarıyla helledilebilecek sorunlar mı sormak istedim......
bu arada motorum 1900 km de.
Herkese saygılar kazasız sürüşler.....
dishchy' Alıntı:Arkadaşlar bir sorum olacak bunu daha önceki sayfalarda görmüştüm ama şimdi bir türlü bulamadım....
Sabahları motorumun kilitlerini çözmeden önce çalıştırıyorum ben kilitleri halledene kadar ısınsın diye...(yaklaşık 3-5 dk.) Sonra motorun üstüne oturup 1 vitese takınca motor bir şahlanıyor ki akıllara zarar.... Ama bir daha asla yapmıyor. 7-8 saat çalışmamışsa yine aynı şey oluyor. Şöyle bir şey yapıyorum:
Motor ısındıktan sonra stop ediyorum. 1. vitese takıp yaklaşık 1 metre itekliyorum ilk anda sanki debriyaj balatası ayırmamış gibi çok zorluyor ama sonra normal boştaymış gibi hareket ediyor...... Çalıştırıp 1. vitese takınca hoplama vs. olmuyor.
Bu durum yaklaşık 10-15 gündür var.......
Birde vites küçültürken önceden ses duymazdım şimdi her viteste küçültürken tak diye bir ses duyuyorum......
Servise gideceğim ama bunlar debriyaj telinin ayarıyla helledilebilecek sorunlar mı sormak istedim......
bu arada motorum 1900 km de.
Herkese saygılar kazasız sürüşler.....
okan0055' Alıntı:muhendis1959 abi ön dişliyi 17 diş yaptırdınmı seni bekliyorum ben de yaptıracam burada 150lik motorlara uyguluyolarmış çok randıman alınıyormuş
ayrıca sana msn den bi kaç resim göndermek istiyorum
msn adresim [email protected] saygılar hürmetler
kaldera' Alıntı:katrancı otomotive bir kaç kez telefon açtık.ancak açıklayıcı bir yanıt alamadık,bu konuda..ve fiatlarıda yüksekti.100 ytl dediler bu cama..
biz dün akşam FEDOS (MURAT) ile beraber kızıltopraktan gittik aldık..60 ytl aparatları ile beraber..
benim motoru park ettiğim yere girebilmesi hususunda şüpheliydim..sadece FEDOS a aldık.ve benim oraya geldik.motorda ölçüm yaptık.maalesef cam takılı olsa yerine girmeyecek...ya garajı yükselteceğimm iki sıra tuğla ile yada cam işi benim için bitti gibiale:
motorada çok uygundu bu cam...ale:
![]()
demonicdreams' Alıntı:Konuyu kaçırmıştım ben. Bu ampulu nerden alabilirim. H4 ampulu diye istemem yeterli mi? Kaç paradır?
bbaday' Alıntı:isterseniz 1000 cc getirin servis ve bayi sorununu ilk etapda halletmedikden sonra getirdiğiniz motor şahsen benim için ilgi çekici değil
rr gibi şık ve güzel bir makinayı eskişehirde şu anda satan firma bursadan 5 beter kötü diğer firma ise burası ile ilgili işlem yapmamış
regal raptor dururken ve alabilecekken gidip ya sl150 alacağım yada kanuni tiger ::evil:: ::rantinp: ::rantinp:
okan0055' Alıntı:mühendis abi benim motorun ön camını gösterecektim ön sislerle beraber çok ii duruyor ayrıca lastiklerin kenar yazılarını da beyaz yaptım çok havalı oldu bu siteye nasıl resim yollanacağını bilemediğim için msn de görüşelim demiştim

aslında bir iki sıra daha yüksek olmalıydı.ancak benim binanın birinci katınıninfrared' Alıntı:Kaldera,
Benim de böyle düşüncem var ama içeri nasıl itiyorsun bunu neredeyse çatısı motorun boyunda..
demonicdreams' Alıntı:Sevgili arkadaşlarım, abilerim;
Bildiğiniz üzere bu hafta sonu bilindik MT gezilerinden biri var. Hem de büyük katılımla, Riva gibi eşsiz yerlerden birine gidiliyor. Buluşma anından, grup sürüşüyle gidilen mekanda içilen son bardak çaya kadar çok keyifli bir gezi olacağına eminim. Sözün özü kaçırılmayacak bir gezi!..
Ama siz her şeye rağmen "benim işim olmaz şimdi Riva'yla. Kim uğraşacak şimdi... sabah'ın köründe kalk, o kadar yol tep, akşamın bi saati yorgun argın eve gel... bir de ertesi gün iş var... oooof of!.." diyorsanız. Yani benim gibi düşünüyorsanız bu alternatifi değerlendirin derim. Riva'ya gitmeyecek olmanız evde oturmanız, ya da motosiklet gezinizi basit bir mahalle turuna dönüştürmeniz anlamına gelmez!..
Kısaca diyorum ki;
06.08.2006 (Bu Pazar) Saat 16.00'da Bostancı Beers'ın önünde buluşuyoruz.
Buluşma anında, kaçınılmaz 'senin sisi bar, benim öncam muhabbetleri'ni yapıp hemen akabinde içimizdeki en yaşlı abimizin "hadi" dediği mekana postu serip çay-kahve eşliğinde muhabbete doyacağız. Bunu daha önce yapanlar ne büyük bir keyif olduğunu hatırlayacaklardır.
Bunun için bir liste tutmaya gerek yok ama kaç kişi olacağımızı bilmemiz açısından gelecek olanlar kendilerini belli ederse iyi olur diye düşünüyorum.
Şimdilik;
Kaldera
demonicdreams
fedos
fevkalbesher
Kaldera; dogma ve gyazıcı'yı kandırabileceğini söylüyor. Bu da şimdilik 6 kişiyiz demek oluyor. Bekliyoruz efem!