Hein Gericke geçen sene iki defa iflastan döndü bu senede iyi değiller. Malları da o kadar kaliteli değil o paraya Dainese Aipinestar alınır. Revit Büse de olabilir ama benim favorim Dainese
hocam şimdi herşeyi anladım varsayıyorum
yani kıyafetler alman malı kaskta umarım öyle dir schubert tir
peki motor neden honda? neden japon?
almanlar herşeyin bence en iyisin yapar sen neden alman malı motor kullanmıyorsun orada yaşayan bi insan olarak neden bmw değil yoksa vfr f klasmanında bmw nin de güzel motorları var
Bizde de BMW yolda bırakıyor, hayatını tehlikeye atacak arızalar çıkarıyor dediğinde BMWciler lince başlıyor, haşa nasıl sen böyle birşey söylersin diyer:
Gerçek bu ama. Burada birçok forumdaki Almanlar bile her dergide ya da tv programında BMW nin birinci gelmesi ile dalga geçiyorlar.![]()
Buradaki forumlarda en dertli motorlar Alman motorları blok patlatmalar arka tekeri otobanda kaybetmeler vites kutusu elektronik aksamı vs vs vs. Bu bir. İkincisi fiyatları abartılı. Üçüncüsü yapılan her testlerde BMW hep birinci çıkıyor. Dördüncüsü servis ve yedek parça aşırı pahalı. Son neden de sadece serviste tamir olayı var her yerde yaptıramıyorsun. Bir tepki olarak. Örnek verecek olursam Yeni R1 ya da ZX-10 R ile S1000 RR arasında ne fark var. Ya da gs 1200 ile Honda crosstourer arasında. Neden hep BMW birinci. Panigale ile S1000rr karşılaştırma yapılıyor BMW yine birinci. Bu yüzden BMW sevmiyorum.
Solto tex var bide o ne?
büse adventure çeket, şiddetle öneririm... 1300 TL nakit aldım. yurtdışı fiyatı 495 €.