:D aranızda yarasa varmı :D

Gece tayfası kim kim ? Bu isten gec cikanlar nerde calisiyo ? Semt yani..

ortakoy pıcante de calısıyoruz arkadasım bugunde gezımız sanırım 1 gıbı baslar bebek te kahve ıcelım dıyoruz ama o ıs once etıler sonra taksım arnavutkoy bebek dıye gıder...

hem uzuluyorum bu kuslara hem guluyorum. ben de bi defa besiktas-ortakoy yolundayken guvercinin biri kafama carptı:) onu gorup yavaslamıs olmama ragmen geldi donng die carptı hayvan. yani cok yavastim ama, sarsıyo hayvan... hızlı olsam nolurdu acep

bıde su kus mevzusu var arkadaslar valla anlamıyorum sızı kusa nasıl carpa bılıosunuz o sızı sız onu nerden buluyosunuz :)

Son düzenleme:
Valla gece nasıl araba kullandıgımı dusununce hakkaten motor icin bayagi tehlikeli sanırım =) Bir zamanlar ben de magandaydım =)

Jackaan senin hyosung a yetisebilir miyiz biz ?

Valla gece nasıl araba kullandıgımı dusununce hakkaten motor icin bayagi tehlikeli sanırım =) Bir zamanlar ben de magandaydım =)

Jackaan senin hyosung a yetisebilir miyiz biz ?

hız yok arkadaslar maksat gezmek ıstıyenler bu gece saat 1.30 gıbı ortakoy ıskelesıne gelsın orda torlanıyoruz

Jackaan bu arada msnde tanımadıgın eleman bendim.... Motoru ele geciriym ilk fırsatta katılcam size.

bu gece bır sorun olmazsa 23:30 00:00 gıbı ortakoyden cıkıyoruz

Donuste napcam Kaan =) O saatte minibus otobus.... Gece tarifesi .lol.

Atarsın beni artık yaptın bir iyilik =)

Atarsın derken, arkandan atcan biraz daha konusursam =) onu kast etmedim :queen:

Son düzenleme:
ayıp ettın bakalım bı cıkalımda bu aksam bırakırım ben senı

Eyvallah... Insanlık olmemis =))

Arkadaslar yok mu katilacak kimse bu aksama ? Ne kadar kalabalık o kadar zevkli..

Son düzenleme:
bu aksam gelmak ısteyen varsa ortakoy sıno nargıledyız arkadaslar herkes davetli

Dün takıldık.. Ortakoyden tophane yaptik.. Gezdik , tozduk biraz da donduk =) Saolsun Kaan eve kadar bıraktı... Daha Kalabalık olsak daha zevkli olurdu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar