Dostum öncelikle dönor motoru iyi seçmelisin. Sanırım seçtin. İnternette arama yap bu modelin yanına cafe racer custom tarzı yazılar yazarak diğer insanlar neler yapmış gör. Bu işin en güzel tarafı yapan insanlar yaptıklarını herkese göstermek istiyor. Bazen aşamaları bile görebilirsin. Koltuk işi sakat 2 kişilik düz bir koltuk çok hoş durmayacaktır şase kesme işlemleri felan yapacaksın çünkü. Fırıncı küreği gibi bir sele istemezsin. 1.5 kişilik uygundur. Kız arkadaşın küçükse ve zayıfsa sorun olmaz bu yöntemle arkana sapta almazsın mesela kafa rahat yani. Alacağın materyalleri far, sinyal gösterge paneli vs mümkünse kaliteli olanları seç. Bu iş için bir para ayır oldu bittiye getirme. Benim 3. Sinyal değişimi yapışım sürekli bir yerine birşey oluyor ya kapağı düşüyor ya birşey. Soğuyorsun yani. Keza 2. Far değişimim o işi güzel çözdüm mesela orjinal farın siyah kaplamalı olanını buldum felan tabi biraz tuzlu. Gidon yine alüminyum almıştım ucuz diye titreşim hardcore olunca paraya kıyıp daha kaliteli birşey aldım. Yani diyeceğim o ki acele etme araştır, ucuz diye yönelme incele. Bu tarz işlere epey meraklıyım yardımcı olacağım bir konu olursa özelden mesaj at fikir alışverişinde bulunalım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:26 ----------
Motoru şimdi inceledim de, dostum hevesini kırmak gibi olmasın ama. Bu motora çok para harcarsın. Depo uygun değil jantlar uygun değil ne kadar yapsanda sırıtacak gözüne. Tel jantlı bir model de, çift silindir sesi gür bir motor da bu uygulamalar çok güzel olacaktır. Yine de sen bilirsin uğraşırım ederim diyorsan yapılmayacak şey yok.