- Konu Yazar
Merhabalar,
Tanışma bölümünde de bahsettiğim gibi, konuyla ilgili bütün soru&cevap ve resimleri buradan yayınlayacağım. Aynı sohbete burdan devam edebiliriz. Görüşmek üzere
Tanışma bölümünde de bahsettiğim gibi, konuyla ilgili bütün soru&cevap ve resimleri buradan yayınlayacağım. Aynı sohbete burdan devam edebiliriz. Görüşmek üzere
Seri üretim için henüz çok erken ancak tabi ki olmayacak birşey değil. Verdiğiniz web sitesini inceledim, orda da yazıldığı gibi insanların bütçelerini sarsmayacak motorlar üretilmesi amaçlanmış. Ancak bu motorlarla bizim motorlarımız arasındaki fark zaten çok bariz, biz bu kadar düşük nitelikli motorlar yerine ancak Türkiye'deki kullanıcının bütçesine dair bir proje hazırlanabilir. Yurtdışında bu firmanın yarattığı bu fırsat insanlara çeşitli avantajlar sağlıyor. Misal; Çok fazla para vermeden chopper tarzı motor kullanmanın hissini verebilir, Averajın üzerinde görünümü ve performansıyla belli kitlelere hitap edebilir vs. vs. Türkiye'de ise bu firmanın yarattığı avantajlara benzer olay şöyle oluyor, ikinci el bir Harley alınıyor belli bir süre sonra o motor Customize ediliyor ve sonra satılıp tamamen Custom üretilmiş bir motor alınıyor.Tabi anlıyorum... fiyat özellikle ithal parçalarla üretilen bişeyde çok fazla müdahale edilemeyen birşey... ama sadece Türkiye için özel bir proje ile chopper görünümlü atölye işi seri üretim yapabilir misiniz? bunun örnekleri Amerika'da var. Johnny Pag adında bir custon chopper designer gitmiş Çin'e Regal Raptor markasını üreten firma ile ortak çalışarak Amerika End-user fiyatı 3360 USD olan bir chopper yapmış... 250 cc . detaylar için www.johnnypag.com
Son düzenleme: