cup

honda al innova cupların içinde onunla yarısabilecek veya alternatif olabilecek saglamlıkta bir motor yok su an için türkiyede en saglam cup bu diğerlerini önermem 1800 e birsürü innova var iyi durumda

yamlaha cryptonu olan yok galiba.al bin bana dua et.
hahhaa yamlaha da ne oliyy yaww yamaha olmasın:mrgreen:

walla bende ramzey cup wardı 1sene kullandım hiç sorun çıkarmadı yakıtıda azdı walla depoya ne zaman benzin koyduğumu unutuyodum yok ben çin malına binmem kaliteli olsun diyosan 2.el yamaha nouvo 115lik yada honda innova al derim nede olsa kaliteli nede olsa japon kolay gelsin

Son düzenleme:
cub hakkında

slm bendeki cub keewayin partner 100 modeli gayet memnunum piyasadaki diğer cub lara gore cok daha kalıtelı yamaha honda harıc... buarada honda ınnova veya yamaha crypton gercekten super bı secım olur. bu arada kymconun actıv 110 una da bır bak kymcoda ıyı makınadır bırde modenas var malezya malı oda ıyıdır ama o fıyata alabılecegın tek sıfır ve diğerlerine göre kaliteli olan motor bence keeway partner 100 sen bılırsın ama ıyıce araştır. iyi günler...:cat:

Çelik in yanı sıra sana yuki 100 cup tavsiye ederim.Motorda ses yok ayrıca titreşim sıfır, fiyatıda uygun:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende honda innova var. 125 cc 9 horse power, yani 9 beygir ve sınıfının en güçlüsü. modenas 8 beygir ama 2050 $ satılıyor.
honda 3000 lira ama sıfır alma, ikinci eli zor bulunur çünkü tüketilmeyen bir motor, yani alan fazla değil ki ikinci ele düşsün. meslea ben 2000 liraya satiyorum, 15000 km. oldu sıfır hata ile yola devam ediyor. 1km/5ykr yakıyor. yani 50 000 TL
ilk aldığım zamanlar rahat 110 yapıyordu şimdi 90 dan fazla yapamıyor, ancak inişlerde en fazla 120 yapıyor.

Ve vitesleri: yarı otomatik de olsa çok yorucu oluyor. pedala tam basarsan vitese geçiyor, yarım basarsan vitesi boşta tutuyor ve istediğin viteste durabiliyorsun stop etmiyor, bu ise en büyük avantaj.

ben 1 yıldır honda innova kullanıyorum, benim sana tavsiyem almamandır, yani bu tip bir motor alma, konforlu değil çünkü, hem yorucu oluyor hemde iki teker arası mesafe kısa olduğundan virajlar zor geçiyor.

buna benzer kolay kullanım için honda cbf 150 alacam, ben sizede tavsiye ederim. sıfır km. fiyatı 4000 ytl. bence en iyisi.
Hem 150 cc hemde 11,5 bg güç üretiyor. vites göstergesi var, lastikler dubless yapılabilir v.s.

beyler sonunda ne alıcağıma karar verdim uzun araştırmalarımdan sonra ramzey "cup" alıyorum hemde pazarlıktan sonra 1.300 yaptım hazirandada inş halıcam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cherry: :cherry:

arkadaşlar bi akrabam yukinin hangarında çalışıyo bana 1.300'e cub ayarlıyacak yuki cub hakkında bildikleriniz varsa yaza bilirmisiniz...:) :) :)

sana tavsiyem temiz 2. el bir innova

mondıal 100 kh derım kolay kolay bozulmaz

arkadasım ramzey alma derım madem 1300 cıvarı alıcan celık motorun cub modelını al

Son düzenleme:
saatte 120-130km/s saatte hız yapan ve 100kmde 2,0lt. yakıt tuketen 2. el temiz bir honda innova oneririm

ben 100 cup alıcam alıcam motor genç kaptanınki ile aynı çelik 100 cup 1.400 alıcam motoru kargoyla memlekete götürücem orda daha rahat sürerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar