bende honda innova var. 125 cc 9 horse power, yani 9 beygir ve sınıfının en güçlüsü. modenas 8 beygir ama 2050 $ satılıyor.
honda 3000 lira ama sıfır alma, ikinci eli zor bulunur çünkü tüketilmeyen bir motor, yani alan fazla değil ki ikinci ele düşsün. meslea ben 2000 liraya satiyorum, 15000 km. oldu sıfır hata ile yola devam ediyor. 1km/5ykr yakıyor. yani 50 000 TL
ilk aldığım zamanlar rahat 110 yapıyordu şimdi 90 dan fazla yapamıyor, ancak inişlerde en fazla 120 yapıyor.
Ve vitesleri: yarı otomatik de olsa çok yorucu oluyor. pedala tam basarsan vitese geçiyor, yarım basarsan vitesi boşta tutuyor ve istediğin viteste durabiliyorsun stop etmiyor, bu ise en büyük avantaj.
ben 1 yıldır honda innova kullanıyorum, benim sana tavsiyem almamandır, yani bu tip bir motor alma, konforlu değil çünkü, hem yorucu oluyor hemde iki teker arası mesafe kısa olduğundan virajlar zor geçiyor.
buna benzer kolay kullanım için honda cbf 150 alacam, ben sizede tavsiye ederim. sıfır km. fiyatı 4000 ytl. bence en iyisi.
Hem 150 cc hemde 11,5 bg güç üretiyor. vites göstergesi var, lastikler dubless yapılabilir v.s.