cup

arkadaşlar ben cup alıcam ama kewwayı düşünüyorum sizin önerileriniz varmı ?????:silent:

keeway partner 100 cup modeli hakkında

slm bende keewayın cup modeli var yaklaşık 2000 km dır kullanıyorum herhangı sorun yok 5 defa lastıgım patladı baska hıcbır sorun yok pıyasadakı dıger cup modellerıne gore bırazdaha buyuk ve gercekten kalıtelı. eger alırsan pışman olmasssın ama her cın malı gıbı lastıklerı cok dandık hemen degıstırmelısın ben degıstırdım metzeler rein 22 lastık taktım on2.50/17 arka 2.75/17 toplam 60 mılyon gercekten gıdısı ve yol tutusu degıstı herhangı bır problemın yada sorun olursa buralardayım ben...ıyı gunler

ya gece yolcusu sen keewayı alamazsın çokkk pahalı bence kuba motor al yabancılar parayı alacagına TÜRK ler alsın daha iyi demi sayın adli talip

babasultan sesin cup'un partner'mi yoksa diğerlerindenmi ben partneri düşünüyorumda

hocam pardon :) :) :) :) :)

Son düzenleme:
alacağın cup model İNNOVA dır...marka Honda'dır...alternatifi yoktur...efsane motordur...125-130 a çok rahat çıkar...zorlanmadan...(en azından benimki çıkardı)...servis yüzü görmek istemiyorsan...2.el temiz innova öneririm...kullanımı çok rahat...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Valla ben honda cup' ı discovery channel de bir belgeselde tanıdım. dünyanın en sağlam ve sorunsuz motosikleti :) imiş.. Adamlar yağsız çalıştırdılar. Kaldırıp fırlattılar. Hız yaptılar. Yakıt yerine bir sürü garip şey koydular ve hata burada sölemeye dilim varmıyor.. Ama teklemeden çalışmaya devam etti. En sonunda 10 12 katlı bir binanın tepesinden attılar işini bitirmek için.. Hala çalışmaya devam ediyordu ama tekerlerklerin ilginç şekillerinden dolayı ileriye gidemiyordu. Ben pes yani demiştim. Hatta dedim bundan almalı bir gün sahil kenarında bir yerde bi evim olursa bizi ihtiyarlığımızda bile gezdirir:cat:

:queen: yahu bırakın kardeşim cup u mup u... goldwing alın.:queen: :queen: :queen:

beyler bu arada bendeki maddi durum 1.600 kadar yaza kadar 1.800 yapıcam yani 1.800'e ve bana göre tavsiyeniz varmı bu arda kubanın cub'unu buldum 1.400 içinizde bu motorla ilgili bilgisi olan varmı cabab :silent: :silent: :silent:

Valla ben honda cup' ı discovery channel de bir belgeselde tanıdım. dünyanın en sağlam ve sorunsuz motosikleti :) imiş.. Adamlar yağsız çalıştırdılar. Kaldırıp fırlattılar. Hız yaptılar. Yakıt yerine bir sürü garip şey koydular ve hata burada sölemeye dilim varmıyor.. Ama teklemeden çalışmaya devam etti. En sonunda 10 12 katlı bir binanın tepesinden attılar işini bitirmek için.. Hala çalışmaya devam ediyordu ama tekerlerklerin ilginç şekillerinden dolayı ileriye gidemiyordu. Ben pes yani demiştim. Hatta dedim bundan almalı bir gün sahil kenarında bir yerde bi evim olursa bizi ihtiyarlığımızda bile gezdirir:cat:

doğrudur ben de izledim söz konusu belgeseli ağzım bir karış ta açık kaldı , ihtiyarlığımda düşünüyorum :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben Celik cub kullaniyorum hergun avcilar-kumburgaz arasi gidip geliyorum (50 km) 1 ayda 1500 km yol yaptim cok da memnunum motordan:)

Bende yuan tavsiye ediyorum.Bi arkadaşımızda var 16000 km yaptı.Motoru yerden yere vurdu.Yinede banamısın demiyor.Bi bak derim bence...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar