CUP MOTOSİKLETİM STOP EDİYOR YARDIM

ARKADASLAR MERHABA 2012 MODEL YAMAHA CRYPTON SAHİBİYİM VE STOP ETME SORUNU YAŞIYORUM MOTOR SICAK SOĞUK FARK ETMİYOR TAM KALKIS YAPICAM TAK STOP EDİYOR AMA HER ZAMAN YAPMIYOR... ANİDEN STOP EDİNCE SIKINTI OLUYOR TRAFİKTE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM SAYGILAR...

Motosikleti
Fazer8 abs
geçmiş olsun. Umarım çözüm bulursun bu motor çin malı olsaydı şimdi alır verirlerdi. ,yok efendim çin şöyle çin böyle diye.

sohc motor ise ani gaz verince stop etmesi normaldir. benim innova da böyleydi.

sohc motor ise ani gaz verince stop etmesi normaldir. benim innova da böyleydi.

valla tam bilmiyorum ancak rolantide düşük geldi biraz bana bu yüzdende stop edermi kaç devirde olması lazım ki devir saatide yok nasıl hesaplıcam kafam karıstı şuan ya

Başka Yamaha Crypton'larda da böyle oluyormu. Yoksa sadece sizin motorda mı oluyor?

Tam kalkış yapacakken stop ediyosa subab ayarında sorun var, benim cub da böyleydi çok çektim ama hallettik.

Arkadasın motoru aldıgından beri sorunlu.yazıları vardı 3.5 litre yakıyor diyordu.

Arkadasın motoru aldıgından beri sorunlu.yazıları vardı 3.5 litre yakıyor diyordu.

:) evet doğrudur ancak burda farklı bir sorun yaşıyoruz ben bunun sebebini bulmaya çalısıyorum... rolanti ayarı kendi kendine bozulurmu bozulursa ne kadar sürede bozulur

Rölanti ayarı bozulacak bişey değil, tam olması gereken bir ayarı da yok kişiye özel. Bakın yukardaki mesajımda subab ayarındandır dedim o stop etme aynen öyle.

Rölanti ayarı bozulacak bişey değil, tam olması gereken bir ayarı da yok kişiye özel. Bakın yukardaki mesajımda subab ayarındandır dedim o stop etme aynen öyle.

tamam saolun en kısa zamanda servise gidip göstercem bişey daha sorcam aynı olayı jikle çekili iken yaparmı çünkü jikle açıkken böyle bir sorun yok

tamam saolun en kısa zamanda servise gidip göstercem bişey daha sorcam aynı olayı jikle çekili iken yaparmı çünkü jikle açıkken böyle bir sorun yok
Jikle çekiliyken daha kolay gaz yemesi lazım, ama öyle motor sürmeyin, motor ısınınca kapatın zaten 5-6 bin deviri de geçmez jikle çekiliyken.

hava ayarı rolanti ayarı en son subap tan yada benzin ve benzin filtresi pisse yapar

Servisi degiştir..Veya kendin yap.bide motorunun resmini görebilirmiyim merak ettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar