Cup Motor Müdavimleri Lütfen Yardım Edin !....

arkadaşım herkez bindiği motoru meteder dikkatli ve bakımlı kullanırsan hepsi güzel ve iyi biraz mantıklı düşün çok güzel diye sana servisi çok uzak olan bir motor alırsan arıza yaptığında nasıl götürücen sana servisi yakın parcasını bulabileceğin bir motoru seç

kardeş modesa tr 125 al manisada üretiliyor on numara motor yakıtıda azsağlam canavar gibi

bunların hepsi aynı ama olur da ANF İNNOVA (HONDA9 ALIRSAN PAŞALAR GİBİ BİNERSİN. cUPLARIN ARASINDA ANF YE RAKİP TANIMAM.

her zaman kanuni al elite 100 modelini kafan rahat etsin..bunların içinden istiosan gene kanuni olanı...kendine alınca fark edeceksin digerlerine gore nasıl motor oldugunu..ELİTE 100:cat:

arkadaşım bunlara hiç bulaşma, cub motor alıcaksan Honda bakımlarını yaparsan seni hayatta yolda bırakmaz dünyanın öbür ucuna gidersin.

Bence hepsi aynı aslında ha Mehmetali ha Alimehmet:) ama servis yaygınlığı parça bolluğu ve piyasası açısından Mondial 100 UKH:cat:

F54

bence mondial bende var 1000 devirdim max hız 95 ama o bile fazla gerekmediği sürece 60 geçmem her işimi onunla görüyorum canavar yani hiç düşünme bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar