CUP model..

öncelikle herkeze hayırlı günler;
elimde cup motosiklet var ve motosiklet sogukken vuuvuuvuvuu ses yapıyor. hava filtresinden şüpheleniyorum.. soğukken ses aşırı ısındıkca gidiyor.. hızlı gidince filan kulağını biraz motor tarafına getirdimi biraz belli oluyor vuu diye yani.. fikirlerinizi almak isterim.. eğer hava filtesi ise zararı olurmu? motosiklet yavaş gidermi? ve ve bunu kendimiz takabilirmiyiz

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hava filtresinden dolayı farklı bi ses çıkmaz ki motordan. sbob ayalarından falan ole bi ses geliyodur tamircine bi dinletiver anlarrlar

hava filtresinin yarık filan olduğunda cıkmaz mı? peki bu vuvu ses zarar verirmi bakım yeri cok uzak müsait olunca gidebilirim onun için simdiden bir kaç bilgi almak istiyorum.

motor rolantide çalışırken mi yoksa giderken mi yapıyo ses. motorun markası ne kaç km de. benim ki 20.000 e geldiğide 3. viteste zorlamaktan dolayı tarif ettiğin gibi ses yapıyodu. eğer eksantrik zincir ve gergisini yeni değiştirdiysen gerginin yayı sertse (orjinal yayı yumuşak oluyo. bazı tamirciler sert yay sardırıp takıyo.) yapar.

rolantide iken yapıyor ses. vites sorunu yok - debraj sorunu yok. motosikletim sadece sogukken vuvuvuvuvu diye ses geliyor. bende söyle düşündüm. HONDA C90 lar bilirsiniz. arkadaşım motor bölümün üzerindeki rüzgarlığı cıkardı aynı ses gelmeye basladı baktık hava filtresinin orasından geliyor. hemen geri kapadık rüzgarlığı ozaman ağzını kapıyor hava filtesinin ses gidiyor. bendede aynı ses var bir motosiklet tamircisine götürmüştüm. adam hava filtresi yırtık dedi değiştirmedi ama simdi ses gelmeye baslıyor. bisan lifan motosiklet bakıma götürcem 1 saatlik yol :S zamanım yok zarar verirmi ki? kendim filan takabilirmiyim ki :S

yaw hava filtresi bi tane süngerden ibaret kendin çok rahatlıkla yaparsın ama yırtık bile olsa öyle bi ses çıkcağını sanmıyorum benim ukh vardı mondial ordan biliyorum çoğu yerini söküp bakıp tekrar takardım

kıh kıh sesi??

rolantide iken yapıyor ses. vites sorunu yok - debraj sorunu yok. motosikletim sadece sogukken vuvuvuvuvu diye ses geliyor. bende söyle düşündüm. HONDA C90 lar bilirsiniz. arkadaşım motor bölümün üzerindeki rüzgarlığı cıkardı aynı ses gelmeye basladı baktık hava filtresinin orasından geliyor. hemen geri kapadık rüzgarlığı ozaman ağzını kapıyor hava filtesinin ses gidiyor. bendede aynı ses var bir motosiklet tamircisine götürmüştüm. adam hava filtresi yırtık dedi değiştirmedi ama simdi ses gelmeye baslıyor. bisan lifan motosiklet bakıma götürcem 1 saatlik yol :S zamanım yok zarar verirmi ki? kendim filan takabilirmiyim ki :S

Ben zannetmiyorum problem yaratacağını :cat:

ah söyle basit birşey olduğunu bilsem kendim takar değiştirirm. ayarları filan vardır hem ses nerden geliyor tamda emin deilim pff

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar