Cup Kazasiz belasiz ruhsatli yururunde sorun olmayan borcsuz ekonomik Cup alinir

Evet arkadaslar 2.el sorunsuz cup motor almak istiyorum Kmsi fazla olmasin fazla yasli olmasin ilk cup motorun olucak giderinde sorun olmasin motoru ustume alacagim 2000tlye kadar. aylik 1000 tl maas aliyorum. Eger acil olarak satmak isteyen varsa yarisini pesin yarisinida senet kredi karti olarak ödüyebilirim. Asagiya ilanin detaylarini yazabilirsiniz. Viteslerinde sorun olmayan olsada yaptirilabilecek sorunlar olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Ilk cup motorum olucak 18 yasindayim Marmaris'te yasiyorum motoru yaniniza gelip alabilirim yada siz de getirebilirsi iz masrafini veririm

Hayırlısı Olsun, Motorumu Henüz Yeni Almamış Olsa İdim, Satmayı Düşünebilirdim :cat:

Tesekkur ederim satmayi düşünebilirsiniz de anlayasabiliriz belki :) talipleri bekliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Hayırlısı Olsun, Motorumu Henüz Yeni Almamış Olsa İdim, Satmayı Düşünebilirdim :cat:

Ne kadara, nerde kac kmde, kullanımı yakiti, sürüşü nasil bilgi verir misin bende yeniyim motorda taktik alayim :)

Evet arkadaslar 2.el sorunsuz cup motor almak istiyorum Kmsi fazla olmasin fazla yasli olmasin ilk cup motorun olucak giderinde sorun olmasin motoru ustume alacagim 2000tlye kadar. aylik 1000 tl maas aliyorum. Eger acil olarak satmak isteyen varsa yarisini pesin yarisinida senet kredi karti olarak ödüyebilirim. Asagiya ilanin detaylarini yazabilirsiniz. Viteslerinde sorun olmayan olsada yaptirilabilecek sorunlar olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:22 ----------

Ilk cup motorum olucak 18 yasindayim Marmaris'te yasiyorum motoru yaniniza gelip alabilirim yada siz de getirebilirsi iz masrafini veririm
kardeş bende cup var ama tavsiye etmem.yerine bi tane vergisiz mondial prince al çok daha iyi iş görür,6 ayda ödersin 400 liralık taksitle.
http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model_detay&cl=touring&l=100MGPRINCE&i=487

Mondial sfc Snappy almaya karar verdim satan var mi yada lifan tay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar