her insan hata yapamaz mı abi ? bende bi çok hata yaptım ama en sonunda akıllandım bunu sizlere dile getirmiştim zaten. ama bela beni buluyor. sizlerde genç iken hiç mi son sürat hız yapmadınız yani ne bileyim hiçmi motorunuzun bagırmasını istemediniz. benim geçtigim yollardan siz hiç mi geçmediniz önemli olan hata yapmak degil hatanı anlayıp birdaha hata yapmamak degilmidir ?
İnanmicaksın ama yapmadım. Benim gençliğimde internet bile yoktu. Sen buradan 100 kişi uyarıyor sen hala kendi havandasın.
Madem anlatılanları başına iş gelmeden anlamıyacaksın , ozaman başına geleceklere hazırlıklı olucaksın , hiç mızmızlanmicaksın.
Ergen olmakla aptal olmak arasındaki farkı ayırt etmek lazım.
Ayrıca o motorlarla artislik yaptığınız yayalar varya o yayalar araba kullanabiliyorlar. Aklında olsun. O yollarda aklını aldığınız yayalar varya , birgün araba ile sizin canınızı alabilir. Hiç durmazlar bile. Bir insanın canı bukadar beş para etmez olmamalı.
Aynalar konusunda bile boş konuşuyorsun. Dünyada tek ayna onlar değil. Yenisini alabilirdin.
( sana hitap ediyormuşum gibi yazdım , gerekiyorsa üstünede alınabilirsin ama yazdıklarım o saçma sapan motosiklet kullanıcılarınadır )
Tr ye giren ilk cub motoru alıp kullanmış adamım , Bir bodruma gittim cub dan da kullanıcılarından da nefret ettim. Ölseler su vermem . O derece tiksindirdiler kendilerinden.
Şimdi vay efendim cublara düşmanlar.
O öyle değil.
Başlık şu olmalı .
Bu cub kullanıcıları neden insanları kendilerine düşmen ederler. Neden arkalarından ana avrat bacı küfür ettirirler.
Bu nasıl bir zevkdir.
Bak benim başlığım ve sorumda bu hadi çıksın bir delikanlı cevaplasın bizde onları anlamaya çalışalım biraz. Belkide haksızlık ediyoruzdur.