cup düşmanlıgı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu konuyu açma gayem cup nefretini ? nereye ne zaman gitsem otobanda ara mahallede neden araba kullanıcıları beni ezmeye çabalıyo yada neden vatan haini gibi muamele görüyoruz ? artık en son cup'u sattırım pahalı bişey aldıracaklar bana.

Bugun bi connect şöförü sayesinde motorumdan düşüp kolumu kırdım. motorun bagalitler haşat oldu. adamın dedigi laf şu OH CANIMA DEYSİN !! illa insan muamelesi görmek için cbr250 ye mi binmek lazım ?

http://m.YollaYap.com/b019/1376236107788.jpg

[URL=http://m.YollaYap.com/b019/1376236255341.jpg][/URL]

Her şeyi geçtim kendi resminizi eklemekteki amaç nedir :mrgreen: Gelin adayı bulabilirim umudu ile eklediyseniz hayal kırıklığına uğrayacağınızı düşünüyorum. :mrgreen:

Edit

Geçmiş olsun. Motosikletin taşıt yerine koyulmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Gerekirse sağa çekip, yol vericeksiniz. Trafik magandaları başka bir şeyden anlamazlar.

Dostum trafikte altındaki motora göre muamele gördüğün bir gerçek lakin senin nasıl kullandığın kesinlikle daha önemli. Trafikte nerede durman gerektiğini blmelisin. Sürücülerin görüş alanında seyretmeye gayret etmelisin. Makas ata ata adamı silme geçip önüne geçersen senin götüne yapışık gider hakkıdır. Normal kullandın mı normal takip ederler.

cbr 250 ye de binsen fazla bişey farketmeyecek 2teker düşmanlığı var güzel ülkemde:sunny: goldwing falan belki :queen:
geçmiş olsun bu arada

Gecmis olsun. Oh canima degsin diyecek bana canini dotune sokarim onun

Bizim milletimizde büyüklük takıntısı olduğundan ne kadar büyükse o kadar saygı var. Bu her konuda böyle maalesef ::angry2::

çappır alcan bir de iri olcan :) trafikte bayağı saygı görürsün :bounce:

kardeşim şimdi yanlış anlamada
cupun egzozu açık aynalar yok şekilli şekilli kaplanmış makas atarak
saçlar tambir apaçi gibiyse
resmide şimdi gördüm dediğimin bir çoğuyok ama
kask yoksa eldiven mont yoksa benim içinde ohhhg canıma deysin
arabada tofaş neyse motosiklettede cupları kullanan insanlar böyle...

Eğer sen de bu videodaki gibisen isen oh da derler o... derler. Lafım sana değil yalnış anlama

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Daha önceki konulara bakılırsa apaçinin tekisin. Kask yok mont yok dizlik yok eldiven yok herşeyi diktir et bi kaskın bi montun olsa dizliği eldiveni geçtim hadi genel şeyler kaskla mont 2si olmalı onlar olsa bişey olmazdı belkide. Egzozun var bundan eminim. Aragaz vere vere geziyorsun patiye sarıyorsun sıfır çizmeye çalışıyorsun senin gibi bikaç arkadaşın daha vardır yanında bağırta bağırta gidiyorsunuzdur. Forumdan senin nickini bilen herkes bunları biliyordur. Böyle bi sürücü olduğun açık ve net ortada. Trafiğe çıkman sakıncalı zaten sizin gibi tiplerin.!!! Benimde senin motorunun aynısından var neden bana öyle bişey olmuyor ? Her daim kaskım takılıdır montumu giyerim güvenlik başta tabiki kendimi daha havalı hissetmemde bunları giymeme yardımcı oluyor. Yani kısacası sizin gibi egzozu açıp delip parçalamıyorum aragaz vermiyorum kurallara uyuyorum adam iyi demiş. Motosikletçilerin herbirini kardeşim gibi görürüm ama senin gibiler asla forumda tanıdığım kadarıyla konuşuyorum motosiklet gibi mükemmel bişeyi sürmek değil üzerine oturmayı bile haketmeyen tiplersiniz siz.

Memlekette motora saygının motor ebatına bağlı olduğundan %100 eminim. Keeway Matrix 150 ile trafiğe çıktığımda gördüğüm saygı ile Hyosung GT250 ile çıktığımın arasında dağlar kadar fark var.

Daha önceki konulara bakılırsa apaçinin tekisin. Kask yok mont yok dizlik yok eldiven yok herşeyi diktir et bi kaskın bi montun olsa dizliği eldiveni geçtim hadi genel şeyler kaskla mont 2si olmalı onlar olsa bişey olmazdı belkide. Egzozun var bundan eminim. Aragaz vere vere geziyorsun patiye sarıyorsun sıfır çizmeye çalışıyorsun senin gibi bikaç arkadaşın daha vardır yanında bağırta bağırta gidiyorsunuzdur. Forumdan senin nickini bilen herkes bunları biliyordur. Böyle bi sürücü olduğun açık ve net ortada. Trafiğe çıkman sakıncalı zaten sizin gibi tiplerin.!!! Benimde senin motorunun aynısından var neden bana öyle bişey olmuyor ? Her daim kaskım takılıdır montumu giyerim güvenlik başta tabiki kendimi daha havalı hissetmemde bunları giymeme yardımcı oluyor. Yani kısacası sizin gibi egzozu açıp delip parçalamıyorum aragaz vermiyorum kurallara uyuyorum adam iyi demiş. Motosikletçilerin herbirini kardeşim gibi görürüm ama senin gibiler asla forumda tanıdığım kadarıyla konuşuyorum motosiklet gibi mükemmel bişeyi sürmek değil üzerine oturmayı bile haketmeyen tiplersiniz siz.

Katılmamak elde değil. . .

Bu konu açılmamış olsaydı bende benzer bir konu açacaktım, bu yüzden söylemek istediklerim var:

Öncelikle kardeşime geçmiş olsun diyorum, Allah daha beterinden herkesi korusun. Bugün akşam 17:30 civarı Ankara çiftlik kavşağına demetevler istikametinden girdim. Kırmızıda gerekeni yapıp sola dönmek için sinyalimi vermiş olmama rağmen bordo opel vectra tarafından sıkıştırıldım, bu adam(!) sola dönmeme izin vermedi. sağa manevra yapmasaydım dokunurdu da. Çok şükür bir temas olmadı ama çoğu dangoz buna 2 teker kullanıcılarının bir kısmı da dahil tehlikenin farkında değiller. hep sakin kullanan biri olarak "düzgün kullananı taciz etmezler" görüşünün boş olduğunu savunuyorum. bugün yaşadığım olay da bunun nedenlerindendir.

Tabiki bunda apaçilerin katkısı büyük.

dostum arkanda av tüfeğiyle gezmeyi denemelisin bence,acayip saygı duyuyorlar o zaman...test edildi,onaylandı.

o değilde neden sen herşeyi kişisel algılıyosun ? daha önce bu yüzden ban yemedinmi ? CUP' ını satıp scooter chopper yada ne bileyim 600 lük 1000 lik bi makine aldığında farklı mı olucak sanıyosun trafikte. hergün 10 km lik mesafe gidiyorum sadece ve 2-3 kere sıkıştırma tali yoldan fırlama park halindeyken birden yola fırlama kapı açma vs. bunlarla karşılaşıyorum. Ama dikkatli olduğumdan çok şükür bi kazaya karışmadım.

Etrafımı göremyorum diye kask ta takmıyodun sen ee bahanesi bu olan adam sıcakta yakıyor diye mont da giymez. sağına soluna bakıcak kadar dikkatli olucağınıda sanmıyorum çünkü tek amacın cup la 120 yapmak teker yapmak vs.

Geçmiş olsun ama Allah için otur bi köşeye de biraz düşün . Ya bukadar insan neden her konumda bana cephe alıyor . Geçen sefer neden banlandım hata acaba bendemi diye ? bir düşün sadece . Adam iy yapmamış o canıma değsin diyerek ama acaba hata kimdeydi o kazada ?

Allah korusun yarın öbürgün böyle cupa düşmanlar ben gidip daha yüksek cc bi makine alayım saygı göreyim dersin. Bu sefer kolun kırılamzda 4 kolluya bindirirler seni.

apaçiler eskiden mobilet kullanırdı şimdi cup motorlara terfi etti. düzgün olanlarıda var fakat çoğunluk lambur lumbur kullanıyor cup motorları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar