Cümleten Selamlar

Merhabalar! Gruba yaklaşık 1 ay önce üye oldum konu açmak bugüne nasipmiş. 14 yaşındayım İstanbul'da oturuyorum fakat ehliyetim olmadığı için motosikletim memleketim Tekirdağ'da. Motorum Mondial 100 Snappy X bu motor ile başladım bu caimaya şuana kadar şükürki kaza yapmadım. Yaşıtlarım gibi ekipmansız gezmiyorum kaskımı ve montumu daha motoru alırken aldım. Bilinçli bir şekilde kullanıyorum sadece boş ve virajsız yollarda hız yaparım oda abartmadan. Benden bu kadar sizlerle tanışmayı çok isterim. :)

Cümle sonlarında nokta kullanan biri sonunda. Hoş geldin. Yine de ehliyetini alana kadar trafiğe çıkmaman gerekiyor. Ehliyet gerektirmeyen kroslar var, al bir tane, gez dağ bayır. Trafikte sen dikkatli sürsen bile bir sürü trafik canavarı var. Gelir çarpar sana, suçsuz yere suçlu durumuna düşersin.

Abi hastalık bende noktalama işaretleri sözelciyim zaten. :)Abi kasabada geziyorum en fazla, trafik olmuyor mümkün mertebede ara sokaklardan gitmeye caddeye çıkmamaya çalışıyorum.

Hmmm. Sözelcisin demek. O zaman vurmaya başlayalım. Tamam, nokta var. Virgül niye yok? Hem bir sözelci bağlaç olan "de" ve "da"yı, edat olan "ki"yi nasıl bitişik yazar? :)

Yapma abi virgül ikinci yorumda kullandım, kesme işaretinide özel isimlerde kullandım. :)

Son düzenleme:
Bak hala "de"yi bitişik yazıyor :) Merak etme, eksiklerin var ama forum ortalamasının üzerindesin. 19 yaşındaki abi ve ablaların yazdıklarını gör, ağlarsın. Hoş geldin tekrar.

Eksikleri mi tamamlarım inşallah hoş buldum abicim iyi ki katılmışım aranıza. :)

Aramıza hoş geldin :) Yazmadığından bu uyarıda bulunuyorum, lütfen eldiven de kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar