cümleten selamlar MT ailesi

cümleten selamlar MT ailesi, ben Kaan , ErTech ile birlikte çalışıyorum, foruma gireli çok olmasada bu tanışma mesajını yazmak için biraz geç kaldım :) ilk motoruma geçen hafta kavuştum henüz 1 hafta olmayan sürüş tecrübem ile debeleniyorum, henüz yürümesekte emekleme kısmını tamamladım. Zamanı geldiğinde buluşma ve toplu sürüşlerinizde aranızda olmayı dilerim...

ErTech in başına gelen son olaydan sonra heves meves kalmadı gerçi, sen iyisinya o yeter kardeş... :pale:

Biran olsun yanlız bırakmayan böyle arkadaşları olduğu için çok şansı, çook şanslı her anlamda... :cat:

Hoş geldin dostum. Bu çatı altında çok şeyler paylaşacağından emin olabilirsin.Kalıcı olman dileğiyle.....Ben Hakan:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hoş geldin bende hoş geldim bu ara....

sende çok şanslısın ertech gibi biriyle beraber çalışmaktan :)
aramıza hoşgeldin

sıcaklık için ben teşekkür ederim, hoşbuldum :) ErTech in durumu iyi çok şükür, öğlen konuştuğum kadarıyla dinlenmekten başka yapabileceği fazla bişi yok gibi. Dilerim tez vakitte kendinden okuruz.

hoşgeldin arkadaşım geç olsun temiz olsun ayrıca arkadaşımızın durumunun iyi olduğuna da sevindim nede olsa MT AİLESİ farın yolun açık olsun

hoşgeldin yar hem yüreğimize hem sitemize çok şeyler kazancağını ve öğrenceni garanti ederim

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
motorun kısmında r6 yazıyo,başlangıç için biraz büyük gibi bence,neyse senin tercihin.işallah kazasız belasız sağ salim kullanırda kötü bi haberini almayız:cat:
hoşgeldin:cat:

Aramıza Hoşgeldiniz :rendeer:
Kazasız Belasız Sürüşler inşallah :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar