Cümleten İyi Akşamlar :)

Forumda pek yeni sayılmam; ama geçte olsa forumun genelinde bilgi paylaşımında hitap şekli olsun, sevinçte üzüntüde, birbirimizin yanında olabilmek için tanışmamız gerektiğini düşündüm. Adım Murat. 1993 Balıkesir doğumluyum; yine memleketimde Tarih 1. sınıf öğrencisiyim. Motosiklete merakım 2011 Ağustosta şehiriçi ulaşımı sebebiyle aldığım cub motorumla başladı. Başlangıçta beni motora, 4 tekere oranla masrafının az, trafikte nisbeten rahat oluşu yönlendirmişti. İnşaallah yakında, bana civar bölgeleri gezdirebileceğini umduğum 150cc naked/commuter alacağım. Sağlıcakla kalın. :)

hocam hosgeldin sefa geldin . yavas yavas bulasir bu virus birdaha da cikmaz adamdan . hepimiz kiytirik sebeplerden baslamisizdir motora ama zaman gectikce vazgecilmez bir tutku haline gelmistir durum boyle...ha birde askerdeyken birsey duymustum her memleketten bir deli getir balikesirden tuttugunu getir diye bir soz..dogruluk payi varmi acep ??

ha birde askerdeyken birsey duymustum her memleketten bir deli getir balikesirden tuttugunu getir diye bir soz..dogruluk payi varmi acep ??
Aklı başında birkaç kişiyle yaptığım sohbette bunun sebebini kurtuluş savaşına bağladılar. İşgal zamanında vatanı kurtarma yönünde atılan ilk adımlardan birisi de Balıkesirde gizlice yapılan Alaca Mescit toplantılarıdır. Ulu önderimiz işgalden kurtulmak için yurdun dört bir köşesinden vatanperver toplarken "diğer illerden seçip de getirin ama Balıkesirden tuttuğunuzu getirebilirsiniz" şeklinde söylediği rivayet edilir.

Hemşo hoşgeldin, memnun olduk.

hocam hosgeldin sefa geldin . yavas yavas bulasir bu virus birdaha da cikmaz adamdan . hepimiz kiytirik sebeplerden baslamisizdir motora ama zaman gectikce vazgecilmez bir tutku haline gelmistir durum boyle...ha birde askerdeyken birsey duymustum her memleketten bir deli getir balikesirden tuttugunu getir diye bir soz..dogruluk payi varmi acep ??

Hoşbulduk. :) Yanlış hatırlamıyorsam Atatürk Balıkesir'e geldiğinde söylemiş bu sözü. :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------

Aklı başında birkaç kişiyle yaptığım sohbette bunun sebebini kurtuluş savaşına bağladılar. İşgal zamanında vatanı kurtarma yönünde atılan ilk adımlardan birisi de Balıkesirde gizlice yapılan Alaca Mescit toplantılarıdır. Ulu önderimiz işgalden kurtulmak için yurdun dört bir köşesinden vatanperver toplarken "diğer illerden seçip de getirin ama Balıkesirden tuttuğunuzu getirebilirsiniz" şeklinde söylediği rivayet edilir.

Hemşo hoşgeldin, memnun olduk.

Hoşbulduk; ben de memnun oldum. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar