cümleden selamınaleyküm (150 zc)

S.A ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILIYORUM ASLINDA MOTOR ALMADAN ÖNCE HEP ARANIZDAYDIM FAKAT AKTİF DEĞİL HATTA HİÇ BİR YAZIM YOKTU YANİ ŞİMDİ 2008 MODEL MAVİ MODİFİYELİ 150 ZC MODEL BİRTANE MONDİALİM VAR İSMİM CANER İSTANBUL AVCILAR DAYIM MOTORA YOLDA KALMAMAK İÇİN YAPMAM GEREKEN HERŞEY VE MODİFİKASYON ALIM SATIM İŞLERİ İÇİN TÜM FİKİRLERİNİZE AÇIĞIM YAKIN ZAMANDA YBR 125 İLE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM FAKAT FAZLA Bİ FARK VERECEK DURUMUM YOK BENDEN BUKADAR MOTORUMUN RESİMLERİ YORUMLARINIZI ÖZENLE OKUYACAĞIM :)

-------

-------

-------------------------:bounce:

aramıza hoşgeldin arkadaşım ::tutkuy::

katılımcı olman dileğiyle :rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hoşgeldin :cat:

büyük harf kullanmak yasak. haberin ola :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin allah olmayanlarada nasip etsin(amin) :p

Aramıza hoşgeldin ; Mondialin bu modelini cok beğeniyorum gercekten..
Kazasız sürüşler dilerim...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aleyküm Selam.

Hoşgeldin.

:)

aleyküm selam
aramıza hoş geldin kalıcı be katılımcı olman dileğiyle

aramıza hoş geldin arkadaşım madem ybr 125 alacaksın ileride bu motoru niye aldın diyecem sana özellikle çin malları 2 el iken fazla para etmiyo.

aramıza hoş geldin arkadaşım madem ybr 125 alacaksın ileride bu motoru niye aldın diyecem sana özellikle çin malları 2 el iken fazla para etmiyo.

bırak ıyıce motorda yorsun kendını ben taktır ettım kendısını önce ögrenıp sonra bır motor almsına okadar kısı geldı burya bukadar akıllı dusunmemışlerdı

hoşgeldın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar