Cuma Sohbeti - Süleymaniye

Super Moderator
Kedi köpek nereye gidiyoruz biz, Troy'u da getireyim bari...:king:

Erman 21.00 yazmışsın çüş dedim gece buluşun bari..

işten çıkıp gelebilirim 1 saat yanınıza belkim ekurimle toplanırız biz, motorum çıktı şükür, kanatlarıma kavuştum..

(kediciklere olan sempatimle şimdi olay daha bir hoşlaştı kerem çıkışta seninleyim :))

Aaa tabi tabi takil bana hayatini yasa :mrgreen: favorin varsa ismini dm at bana o gun orda olup olmadigini sorayim :D

lalezar güzeldir, düzenli olarak sürekli arkadaşlarla buluşuruz orda :) bilgin abiye slmlar

Erman 21.00 yazmışsın çüş dedim gece buluşun bari..

işten çıkıp gelebilirim 1 saat yanınıza belkim ekurimle toplanırız biz, motorum çıktı şükür, kanatlarıma kavuştum..

(kediciklere olan sempatimle şimdi olay daha bir hoşlaştı kerem çıkışta seninleyim :))

Whatssaptan yazayım burdada dursun buluşma 2. mesajımda oldugu gibi 20:00 da Çağrıcım

Kedi köpek nereye gidiyoruz biz, Troy'u da getireyim bari...:king:

Torysuz olmaz Levent :p

Aaa tabi tabi takil bana hayatini yasa :mrgreen: favorin varsa ismini dm at bana o gun orda olup olmadigini sorayim :D

En özelinden mesaj geçiorum :) o sarı olan fenaaa :)

Whatssaptan yazayım burdada dursun buluşma 2. mesajımda oldugu gibi 20:00 da Çağrıcım

Aynen 20:00 iyidir,
Lakin bana baya baya uzak, dur bakalım..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saat 20:00 süleymaniye lalezarmi? Doğrumudur

En son gelene pilav yoohh

İşten çıkıp geliriz biz artık :)

Ben geç kaldım yahu, siz ayrılırken gelen kırmızı cbr :salut: neyse çoğu kişiyi ayrılırken de olsa görebildik. Haftaya daha erken gelirim inş, aynı kadro orda olur umarım.

Şu 2 milyara ikinci el çanta alan elemana bi çay ısmarlatacaktım ben geldiğimde motorun üzerindeydi, indirmeyeyim şimdi dedim :queen:

(hayırlı olsun)

Gelen herkese teşekkürler güzel bir sohbet ortamı oldu kısa kısada olsa tanıştık :)

Ben geç kaldım yahu, siz ayrılırken gelen kırmızı cbr :salut: neyse çoğu kişiyi ayrılırken de olsa görebildik. Haftaya daha erken gelirim inş, aynı kadro orda olur umarım.

Şu 2 milyara ikinci el çanta alan elemana bi çay ısmarlatacaktım ben geldiğimde motorun üzerindeydi, indirmeyeyim şimdi dedim :queen:

(hayırlı olsun)

ahhahaha gel ya çay ısmarlarım nolcak :) 2 değil 1200 :farao: :queen:

Valla görmedim bile senin geldiğini ne yalan söliyim

Bakırköy MotoGarage Saat 10:00 da kapatıyor.
Bu tarihten sonraki etkinliklere takipte kalacağım :)

Cumartesi Büyükçekmece sahildeki Kafeist Bistrodayız gelmek isteyenler gelsin tanışalım sohbet edelim :)

Super Moderator
Cuma akşamı çıksam cumartesi orada olurum herhalde :D yine de belki uğrarım :)

30dk lık yolu 1 günde alcaz gibi espriler yapmayalım lütfen motorla kadıköyden 45dkda geliyorum eve istikrarlı olalım gelelim :) 20:30da buluşma

Büyükçekmece buluşması çektiğimiz 1-2 öyle foto. Motorum olmadıgı için öylesine 1 foto ben çektim birde kalkmaya yakın 30 kişiden 5 6 kişi kalınca birfoto çektik birdahaki buluşmada birçok foto işine girişicez :)

Katılan burda olan olmayanlar ayağınıza sağlık az çok sohbet ettik güzel bi akşamdı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar