Erman 21.00 yazmışsın çüş dedim gece buluşun bari..
işten çıkıp gelebilirim 1 saat yanınıza belkim ekurimle toplanırız biz, motorum çıktı şükür, kanatlarıma kavuştum..
(kediciklere olan sempatimle şimdi olay daha bir hoşlaştı kerem çıkışta seninleyim)
Erman 21.00 yazmışsın çüş dedim gece buluşun bari..
işten çıkıp gelebilirim 1 saat yanınıza belkim ekurimle toplanırız biz, motorum çıktı şükür, kanatlarıma kavuştum..
(kediciklere olan sempatimle şimdi olay daha bir hoşlaştı kerem çıkışta seninleyim)
Kedi köpek nereye gidiyoruz biz, Troy'u da getireyim bari...:king:
Aaa tabi tabi takil bana hayatini yasa :mrgreen: favorin varsa ismini dm at bana o gun orda olup olmadigini sorayim![]()
Whatssaptan yazayım burdada dursun buluşma 2. mesajımda oldugu gibi 20:00 da Çağrıcım
En son gelene pilav yoohh
İşten çıkıp geliriz biz artık![]()
Ben geç kaldım yahu, siz ayrılırken gelen kırmızı cbr :salut: neyse çoğu kişiyi ayrılırken de olsa görebildik. Haftaya daha erken gelirim inş, aynı kadro orda olur umarım.
Şu 2 milyara ikinci el çanta alan elemana bi çay ısmarlatacaktım ben geldiğimde motorun üzerindeydi, indirmeyeyim şimdi dedim :queen:
(hayırlı olsun)
Bu hafta Barodi tavsiyesi ile Golden Horn Bahariye'deyiz. Eyüp diyelim.![]()
Cumartesi Büyükçekmece sahildeki Kafeist Bistrodayız gelmek isteyenler gelsin tanışalım sohbet edelim![]()