çukurova motokrosun hatay macerası.

evet arkadaşlar 2hafta önce antep ve hatay motokros adanadaydı şimdide hatay bizleri davet ettibizde davete uyduk başta hasan abi ve edip beyle birlikte emeği geçen tüm hatay ekibine teşekkür ediyoruz allah razı olsun. ilk fotolarımız yoldan

ve buluşma yerimiz hatay serin yol

10 kişi adana 5 kişi antep 5 kişi hatay toplam 20 kişiyiz antep ekibinin getirdiği baklavayı yedikten sonra toplu 1 resim daha alıyoruz

galiba biraz hızlı gitmişiz dönüp baktımki arkada kimse yok mesafe tahmini için kulağımı yere dayadım tamam 5 dakikaya geliyorlar

manzara okadar güzelki resim çekmeyi unutmuşuz

iyi bakın her zaman bulamassınız

ve yemek öncesi atıştırma zamanı dedi hasan abi.

yem yeşil çamların arasında süper kahvaltı.

şimdi siz bu nasıl oldu diceksiniz alicanla soner yarışıyordu alican virajda kayıp düşünce sonerle öpüştü elinde benim düşüş resmim olan göndersin.

iyi 1 manzara daha

hani sürüden ayrılanı kurt kapardı bizi kapmadı yeterince kros yapamadığımız için sıkıldık ve koptuk kurt kapar diye korkuyorduk ama çamur kaptı.

hataya gelip künefe yemeden gitmek olmaz.

ve dönüş için son hazırlıklar son resimler

bendeki resimler bu kadar elinde olan eklesin

güzel gezi kadir abi kalabalık gitmişsiniz ve iyi eğlenmiş gibisiniz. yanılıyormuyum?

paylaşımın için teşekkür ederim abdulkadir abi. iyi eğlenmişsiniz. Bizim Gaziantep ten krosçular kim yavff onları tanımıyorum. Bir ara tanışalım inş.
Kazasız belasız kroslu günler diliyorum.

kadir usta gene iyi bir gezi koparmışsınız ben bir süre uzak kalsamda siteden sizleri yakın takipteyim bu aralar başka işlerle meşkulüm ama boş durmuyorum güzel bir kros parkuru keşfettim aranıza tekrar katılınca sizleri oraya bekliyorum süper engebeli toprak zemin toprak resmen helva gibi süper bir yer eynerin doğusunda yani ırmağın karşı tarafı yeniden motokrosta buluşmak umuduyla tekerinize sağlık.

slm

resimler için eline sağlık kadir usta,ya bu çamur resimlerini yeni gördüm bayağı tam motocross manzaraları

Makinalar güzel fotograflar harıka elıne saglık

sağol gardaş bu hafta fazla foto yok idare edin.

paylaşımın için teşekkür ederim abdulkadir abi. iyi eğlenmişsiniz. Bizim Gaziantep ten krosçular kim yavff onları tanımıyorum. Bir ara tanışalım inş.
Kazasız belasız kroslu günler diliyorum.

komşu onlar antepten yılmaz mutlu ve ekibi belki tanırsın.

Yine süpersiniz abi ya :) ellerinize sağlık :cat:

devamı var bizden ayrılmayın.

kadir usta gene iyi bir gezi koparmışsınız ben bir süre uzak kalsamda siteden sizleri yakın takipteyim bu aralar başka işlerle meşkulüm ama boş durmuyorum güzel bir kros parkuru keşfettim aranıza tekrar katılınca sizleri oraya bekliyorum süper engebeli toprak zemin toprak resmen helva gibi süper bir yer eynerin doğusunda yani ırmağın karşı tarafı yeniden motokrosta buluşmak umuduyla tekerinize sağlık.

gider deneriz gardaş merak etme.

gerçekten super bi gezi...:cat::cat::cat::cat::cat:

canavar hakkı sanada canavar gibi 1 kros yakışır.

resimler için eline sağlık kadir usta,ya bu çamur resimlerini yeni gördüm bayağı tam motocross manzaraları

siz künefe yerken biz kopup gittik.

Son düzenleme:
KAdir abi seni yerde görünce içim gitti ,rengim attı vallaha,sonra yorumu okudum çok şükür dedimm,güzel bi macera olmuş emeğinize sağlık:rendeer:

Osmaniye İl Temsilcisi
Kadir abi her zaman olduğu gibi çok çok güzel bir gezi olmuş, emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Bu hafta sonu bende o resimdeki gibi çamura battım, öyle yerlerde motoru çıkarmak adamı bitiriyor, motoru çıkardıktan sonra yarım saat sırt üstü yatıp dinlenmek gerekiyor.

motorlarınıza sağlık arkadaşlar.kadir abi asvalt dinleyerek mesafe tahminin şaşmaz değilmi:mrgreen: bir bakmışsın on saniye sonra kulağının dibinde acı bir fren:queen:

Kadir'ciğim Yusuf , mustafa , zafer ve tüm misafirler sizlere daha güzel bir gezi yaşatamadığım için kahroluyorum Edip parkuru uzun tutmuş son etap tarınıza uygundu yoldaki aksamalar olunca parkuru tamamlayamadık üzgünüm sevindiğim tek şey ekibinizi daha yakından tanıma fırsatım oldu hepiniz birbiriyle uyumlu bir ekipsiniz negüzel. daha güzel gezilerde buluşmak dileğiyle. bizleri onurlandırdınız,sevindirdiniz sağolun.::salut::cat::cat::cat:

Son düzenleme:
KAdir abi seni yerde görünce içim gitti ,rengim attı vallaha,sonra yorumu okudum çok şükür dedimm,güzel bi macera olmuş emeğinize sağlık:rendeer:

allah sevenlerin yokluğunu vermesin çok şükür iyi geçti.

Kadir abi her zaman olduğu gibi çok çok güzel bir gezi olmuş, emeği geçen arkadaşların ellerine sağlık. Bu hafta sonu bende o resimdeki gibi çamura battım, öyle yerlerde motoru çıkarmak adamı bitiriyor, motoru çıkardıktan sonra yarım saat sırt üstü yatıp dinlenmek gerekiyor.

ya arkadaş hemen gevşeme ne yatması genç adamsın yola devam.

motorlarınıza sağlık arkadaşlar.kadir abi asvalt dinleyerek mesafe tahminin şaşmaz değilmi:mrgreen: bir bakmışsın on saniye sonra kulağının dibinde acı bir fren:queen:

hiç şaşmaz gardaş eskiden kovboylar dinlermiş şimdide krosçular.

Kadir'ciğim Yusuf , mustafa , zafer ve tüm misafirler sizlere daha güzel bir gezi yaşatamadığım için kahroluyorum Edip parkuru uzun tutmuş son etap tarınıza uygundu yoldaki aksamalar olunca parkuru tamamlayamadık üzgünüm sevindiğim tek şey ekibinizi daha yakından tanıma fırsatım oldu hepiniz birbiriyle uyumlu bir ekipsiniz negüzel. daha güzel gezilerde buluşmak dileğiyle. bizleri onurlandırdınız,sevindirdiniz sağolun.::salut::cat::cat::cat:

yapma hasan abi bizler çok eylendik inan bizde son bölümü geçemeyip size mahçup olduğumuz için üzülüyoruz adanadan kucak dolusu saygılar selamlar.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok şükür kazasız belasız dönmüşsünüz,emeğinize sağlık tekerinize sağlık yüreğinize sağlık,

Gaziantep İl Temsilcisi
abdurkadir abi yine güzel bir organısazyon yıne güzel bir gezi allah kaza bela vermesin abi artık bu hafta da bu tarafa gelirsiniz sira antep de

Antep den selamlar :rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar