- Konu Yazar
evet arkadaşlar 2hafta önce antep ve hatay motokros adanadaydı şimdide hatay bizleri davet ettibizde davete uyduk başta hasan abi ve edip beyle birlikte emeği geçen tüm hatay ekibine teşekkür ediyoruz allah razı olsun. ilk fotolarımız yoldan

ve buluşma yerimiz hatay serin yol

10 kişi adana 5 kişi antep 5 kişi hatay toplam 20 kişiyiz antep ekibinin getirdiği baklavayı yedikten sonra toplu 1 resim daha alıyoruz

galiba biraz hızlı gitmişiz dönüp baktımki arkada kimse yok mesafe tahmini için kulağımı yere dayadım tamam 5 dakikaya geliyorlar

manzara okadar güzelki resim çekmeyi unutmuşuz

iyi bakın her zaman bulamassınız

ve yemek öncesi atıştırma zamanı dedi hasan abi.

yem yeşil çamların arasında süper kahvaltı.

şimdi siz bu nasıl oldu diceksiniz alicanla soner yarışıyordu alican virajda kayıp düşünce sonerle öpüştü elinde benim düşüş resmim olan göndersin.

iyi 1 manzara daha

hani sürüden ayrılanı kurt kapardı bizi kapmadı yeterince kros yapamadığımız için sıkıldık ve koptuk kurt kapar diye korkuyorduk ama çamur kaptı.

hataya gelip künefe yemeden gitmek olmaz.

ve dönüş için son hazırlıklar son resimler

bendeki resimler bu kadar elinde olan eklesin

ve buluşma yerimiz hatay serin yol

10 kişi adana 5 kişi antep 5 kişi hatay toplam 20 kişiyiz antep ekibinin getirdiği baklavayı yedikten sonra toplu 1 resim daha alıyoruz

galiba biraz hızlı gitmişiz dönüp baktımki arkada kimse yok mesafe tahmini için kulağımı yere dayadım tamam 5 dakikaya geliyorlar

manzara okadar güzelki resim çekmeyi unutmuşuz

iyi bakın her zaman bulamassınız

ve yemek öncesi atıştırma zamanı dedi hasan abi.

yem yeşil çamların arasında süper kahvaltı.

şimdi siz bu nasıl oldu diceksiniz alicanla soner yarışıyordu alican virajda kayıp düşünce sonerle öpüştü elinde benim düşüş resmim olan göndersin.

iyi 1 manzara daha

hani sürüden ayrılanı kurt kapardı bizi kapmadı yeterince kros yapamadığımız için sıkıldık ve koptuk kurt kapar diye korkuyorduk ama çamur kaptı.

hataya gelip künefe yemeden gitmek olmaz.

ve dönüş için son hazırlıklar son resimler

bendeki resimler bu kadar elinde olan eklesin