çukurova motokros coşuyor coşturuyor. videolu.

kadir usta yine yol lastiğine dönmüşssün,tabi biz mesajı alıyoruz usta adam yol lastiğiyle bile cross yapr diyosun

gardaş o lastiği tarsus şovu için takmıştım mesaj niyetim yoktu.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:25 ----------

Çok isterdim ama bel rahatsızlığımdan dolayı bu seçeneğini ömür boyu iptal etmek zorundayım :salut:

geçmiş olsun allah şifa verir inşallah.:rendeer:

Offf... Ne yapsak cross mu alsak? Süpersiniz ya... İzmit'e ya da İstanbul'a gelirseniz beklerim, oraların arazileri sizden soruluyor anladığım kadarıyla. Tek anlamadığım, gayet ağır cross yapıyorsunuz ama çoğunuzda enduro lastiği var.

Lastikler dişli olsa düşünemiyorum zaten nelere kalkışacağınızı :)

Kalın sağlıcakla ...

walla abi ne diyeyim sizleri kıskanmadım desem yalan olur. Çok güzel bi gezi olmus bendede kross motor var ama cıkamıyorum böyle gezilere. Bi grupta bizmi olustursak buralarda :)

Offf... Ne yapsak cross mu alsak? Süpersiniz ya... İzmit'e ya da İstanbul'a gelirseniz beklerim, oraların arazileri sizden soruluyor anladığım kadarıyla. Tek anlamadığım, gayet ağır cross yapıyorsunuz ama çoğunuzda enduro lastiği var.

Lastikler dişli olsa düşünemiyorum zaten nelere kalkışacağınızı :)

Kalın sağlıcakla ...

maşallah söyle gardaş biz bu işi stres atma amaçlı amatör olarak yaptığımız için endro lastik tercih ediyoruz. davetin için sağol gelirsek uğrarız inşallah adanadan selamlar.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:59 ----------

walla abi ne diyeyim sizleri kıskanmadım desem yalan olur. Çok güzel bi gezi olmus bendede kross motor var ama cıkamıyorum böyle gezilere. Bi grupta bizmi olustursak buralarda :)

hiç beklemeden ekibi kurmanı tavsiye ederim doğa ile başbaşa olmak kadar güzel 1şey olamaz.:)

Kadir ustam Allah nazardan saklasın Adana ekibi yine destan yazmış.ekibin motorlarımı yoksa pilotlarımı taklacı şaşırdım niye düz basmaz bu tekerler anlayamadım bu durumdan kurtulmanın yolu var kurban kesip Hatay motorcularını davet edip hacer ormanlarında motokros yaptırırsanız sorun gidebilir.kadir ustam selamlar

Kadir ustam Allah nazardan saklasın Adana ekibi yine destan yazmış.ekibin motorlarımı yoksa pilotlarımı taklacı şaşırdım niye düz basmaz bu tekerler anlayamadım bu durumdan kurtulmanın yolu var kurban kesip Hatay motorcularını davet edip hacer ormanlarında motokros yaptırırsanız sorun gidebilir.kadir ustam selamlar

canın sağolsun abi sezonu gelsin hacer ormanlarında 1gece kalıp kuzu çevirmesi yaparız inşallah. taklaya gelince motorlar 1türlü düz gitmeyi öğrenemedi benim suçum yok.:)

vay hemşerilerim coşmuş ya urfada görev sürem bitsin de adanada buluşalım.

p4180013c.jpg

p4180018i.jpg

p4180015.jpg

p4180038h.jpg

Bu ilk kros gezimden sonra damarlarımda akan kanın hızı da arttı, İnşallah şu race motoru satmadan bi kros alabilirsem harika olacak.Daha güzel taklalar atarım herhalde

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim tekerinize ve yüreğinize sağlık,yine döktürmüşsünüz yolunuz ve farınız herdaim açık olsun

kadirim tekerinize ve yüreğinize sağlık,yine döktürmüşsünüz yolunuz ve farınız herdaim açık olsun

sağol gardaş. çamur kapatmadığı müddetçe farımız hep açık.:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:20 ----------

Çok keyifli olmuş.. Ellerinize sağlık:rendeer:

gardaş doğa içinde olmak çamurda olsa çok zevkli oluyor.:rendeer:

arkadaşlar adanada duro 3.00 21 ön lastik hf 335 modeli nerde bulabilirim kardeşime aldırtacamda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar