Cupların bazılarında sukuturdaki gibi varyatör var bazı modellerde göremedim ama debriyaj tasının içindeki yaylı mekanizma gazı çevirip devir yükselirken varyatör gibi çalışıyor galiba Motosever..Sağda bir somun ve düz başlı bir civata olacak, kontrasını gevşetin ve ardından o düz başlı civatayı saat yönünün tersine tatlı sıkı olacak kadar çevirin ardından kontra somununu sıkın kavrama ayarınız tamamlanacak ve yüksek ihtimalle probleminiz çözülecek.
Zamanında bir arkadaşımda konu sahibinin aynı motosikleti vardı, vites geçişleri ile alakalı bir problemi vardı bahsettiğim kavrama ayarını yaptıktan sonra düzelmişti. Cup viteslerini oldum olasıya sevemedim bu yüzdende araştırmadım.Cupların bazılarında sukuturdaki gibi varyatör var bazı modellerde göremedim ama debriyaj tasının içindeki yaylı mekanizma gazı çevirip devir yükselirken varyatör gibi çalışıyor galiba Motosever..
Bende benzer şeyler düşünüyordum ki rolanti devrini okuyana kadar. Nerden aklına geldi rolanti devri. Alem adamsınZamanında bir arkadaşımda konu sahibinin aynı motosikleti vardı, vites geçişleri ile alakalı bir problemi vardı bahsettiğim kavrama ayarını yaptıktan sonra düzelmişti. Cup viteslerini oldum olasıya sevemedim bu yüzdende araştırmadım.
Şimdi biraz araştırdımbahsettiğin gibi abi merkez kaç kuvvetinden yararlanıyor ve biz vites atacağımız zaman mekanizma balataları ayırıyor ve geçiş sağlıyor. Yüksek ihtimalle konu sahibinin arızasıda bundan öte olmaması gerek, sürekli kavrama varki geri iterken zorlanıyor ve kavrıyor. Sertleşene kadar kavrama saat yönünün tersine döndürüldüğünde yüksek ihtimalle o mekanizmayı sıkıyor ve vitese atıldığında veya boştayken kavrama yapmıyor.
Bir ihtimalde motor karbüratörlü ise rölantisi fazla yüksek.
Buna benzer yöntem ile salıncaklı direksiyonlarda ayarlanıyor ama çok farklı konu.![]()
Uzun süredir skutere binince aklıma türlü türlü senaryolar geliyor, birde hemen hemen her gün 200-250 km tepesinde olunca düşünecek çoook şey oluyor.Bende benzer şeyler düşünüyordum ki rolanti devrini okuyana kadar. Nerden aklına geldi rolanti devri. Alem adamsın
Rölanti yüksekse varyatör açılır tekeri hafif hafif çevirmeye başlar bu da geri gitmesini engelleyebilir..rolanti devri....
Bahsettiğin debriyaj ayarı vitese atma anında rahatlama sağlıyor yani kalkışta hareketi ileten varyatör..Zamanında bir arkadaşımda konu sahibinin aynı motosikleti vardı, vites geçişleri ile alakalı bir problemi vardı bahsettiğim kavrama ayarını yaptıktan sonra düzelmişti. Cup viteslerini oldum olasıya sevemedim bu yüzdende araştırmadım.
Şimdi biraz araştırdımbahsettiğin gibi abi merkez kaç kuvvetinden yararlanıyor ve biz vites atacağımız zaman mekanizma balataları ayırıyor ve geçiş sağlıyor. Yüksek ihtimalle konu sahibinin arızasıda bundan öte olmaması gerek, sürekli kavrama varki geri iterken zorlanıyor ve kavrıyor. Sertleşene kadar kavrama saat yönünün tersine döndürüldüğünde yüksek ihtimalle o mekanizmayı sıkıyor ve vitese atıldığında veya boştayken kavrama yapmıyor.
Bir ihtimalde motor karbüratörlü ise rölantisi fazla yüksek.
Buna benzer yöntem ile salıncaklı direksiyonlarda ayarlanıyor ama çok farklı konu.![]()
Üstün körü bakmıştım, acayip bir sistemi olduğu kesin ama bir o kadarda basit olduğuda kesin.Bahsettiğin debriyaj ayarı vitese atma anında rahatlama sağlıyor yani kalkışta hareketi ileten varyatör..
Hondaydı galiba bunu icad eden , insanların tek elinde eşya taşırken diger eliyle motoru sürebilmesini istemiş ,
Bende hiç kullanmadım cup , 4 den boşa atabilmek aa iyiymiş dedirtiyor![]()