Cruiser Önerileriniz??

selam arkadaşlar ben 20 yaşındayım motora yeni başlayacağım öğrenci olduğum için pek bi bütçem yok bikaç ay sonra almayı düşünüyorum en fazla 3500 civarına çıkabilirim siz ne önerirsiniz keeway düşünüyorum ben ama..

Dilersen benim motorumu önerebilirim. Babam için almıştık, herşeyi orjinal. Gelip görürsen fiyatta yardımcı olurum. Bende öğrenciyim İstanbulda.. Her türlü yardımcı olmaya çalışırım. Öğrencinin halinden öğrenci anlar ;)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...me-mukemmel-motor-uygun-fiyata-31563166/detay

Bence bakmalısın.. Motoru denersin istersen, istediğin Motorcuyada gösterebiliriz. Benim için sorun değil.

motor güzelmiş ama almama çok var daha alcağım zaman hala satıyo olursan ulaşırım sana

Mondial MCT250 alabilirsin hemde 3.500 tl harcamana gerek kalmaz, 1.000tl ye bile ikinci elleri var, sen 2000 2500 civarı gıcır gıcır bişey bulabilirsin diye düşünüyorum.

Tabi her fikrin bir açıklaması da olması gerektiği için sen neden mondial diye sormadan söyleyeyim, kullanan bir arkadaşımdan "yedek parçasını tedarik etmek çok kolay ve ucuz, işin en güzel yanı ise misal 4.vites dişlisini tek başına çoğu firmada bulamazsın, direk şanzıman vardır genelde, ama mondial de bırak dişliyi, şanzıman kapağının vidalarını bile tek tek satınalabiliyorsun" şeklinde vaktinde edindiğim bir bilgidir :)

Son düzenleme:
aynen öyle oldu ben öneri bekliyodum reklam geldi daha çok :)

mondial mct görünüş olarak güzel fiyatı da iyi başka bi özelliğinden de anlamıyorum zaten ..

aynen öyle oldu ben öneri bekliyodum reklam geldi daha çok :)

mondial mct görünüş olarak güzel fiyatı da iyi başka bi özelliğinden de anlamıyorum zaten ..

Yok reklam değil, insanlar size yardımcı olmaya çalıştı. Siz motor almak istiyorsunuz, bizde motoru satmak. Neresinde bunun reklam?

ramzey qm 250 öneririm sahibiyim hiçbir problemimde olmadı :) gayet memnunum yani

ramzey qm 250ye 2000den fazla verme.güzel motordur, işini görür.ben de öğrenciyim, tam şekil motoru :wiinkk:

Kurban Bayramı'ndan 2-3 hafta önce ben bir tane Ramzey'e pazarlık yapmıştım, 2009 model, 5000 km civarıydı ve 1.500'e bırakmışlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar