CRUİSER-CHOPPER İçin Uygun Fiyatlı Ekipman Satan Yerler ?

arkadaşlar internetten biraz baktıma ama fazla bi ürün gamı sunan site yok. olanlar ya çok dandik yada çok pahalı. önerileriniz olursa çok memnun olurum aksesuardan,kasktan, cekete, yelege, buff a ,peçeye ,varana kadar herseyin olduğu bir yer tesekkürler.

en ucuzu hudson heralde:cherry:

Hudson ne yazık ki bir zamanlar ucuzdu.

Apachecycles'ta bolca aksesuar ve ekipman bulabilirsin. Dolar çıldırmadan önce fiyatları nispeten uygundu. Ancak dolarla beraber o da aldı başını yürüdü. Doların düşmesini beklersen bir şeyler bulabilirsin.
Ha bu arada dolar üzerinden satış yapıyorlar ama yine de doları 2.70'ten hesaplamıyorlar.
Bugün kız arkadaşıma eldiven aldık. Fiyatı 28$ ama 70 TL'ye aldık.

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:38 ----------

Yok lan hesapladım da 2.70 ten hesaplıyorlarmış
75 dedi de 70'e aldık :cherry:

ne yazıkki bu doların düşeceği yok :( hayatımız böyle geçicek hep zarar hep ziyan..

gelmesi biraz zaman alsa da ve çooook fazla ürün bulunsa da aliexpress.com fiyat ve ürün olarak geniş bir yelpaze sunmakta, ben sis farı bağlantı aparatı, sis farı siparişi verdim. çok aramama rağmen bağlantı aparatı ya da yaptıracak düzgün bir usta bulamadım. cruser konusunda eğer honda/kawasaki/yamaha sahibi değilseniz işler zorlaşıyor. gerçi onlarda da fiyatlar uçuk. biz Kuba Superlight başlığında kendi motorlarımız için bolca sohbet ediyoruz, arada göz atın sizin için de birşeyler olabilir arada.

ekipman konusunda feysioğlunu öneririm.geçen hafta yerine gidip yan çanta taktırdım hepsi ilgili insanlar,çeşidide bol bir mağaza.ister netten ister yerinde olsun alışveriş anlaımda güvenebilceğiniz bir yer.

aliexpres konusunda ise bende katılıyorum,uzunca bir süredir birçok ürün aldım bu siteden,hepside takribi 20 gün içinde elimde oldu.
yüzdesi yüksek olan satıcılardan (genelde %98 ve üstü) alış veriş edebilirsiniz,sorun olmuyor pek.

gelmesi biraz zaman alsa da ve çooook fazla ürün bulunsa da aliexpress.com fiyat ve ürün olarak geniş bir yelpaze sunmakta, ben sis farı bağlantı aparatı, sis farı siparişi verdim. çok aramama rağmen bağlantı aparatı ya da yaptıracak düzgün bir usta bulamadım. cruser konusunda eğer honda/kawasaki/yamaha sahibi değilseniz işler zorlaşıyor. gerçi onlarda da fiyatlar uçuk. biz Kuba Superlight başlığında kendi motorlarımız için bolca sohbet ediyoruz, arada göz atın sizin için de birşeyler olabilir arada.

sayfanızıtakip edicem. birde aliexpresten bende ara ara bazı siparşler veriyorum motorla ilgili veya değil ama yuzde 80 oaranında urnlere ulasabiliyorum veya memnun kalıyorum 2 kere urun bos geldi bir kere hiç gelmedi. onun için buyuk seylerede riske girmek istemiyorum.

Feyizoğlu'nu unutmuştum, ben de internet üzerinden alışveriş yaptım oradan çok düzgün işliyor herşey. Bir ara mağazaya da gideceğim.

Regal Raptor DD-150 için karbüratör fiyatlarını bilen ve nerelerden alınmalıdır bilen var mı? İnternette hep 250cc için olanlar var bulamadım.

http://www.motosikletsepeti.com/
http://www.feyizoglu.com/
http://www.motosikletaksesuarlari.com/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar