Cross'um Geldi çok Fena :) .....

Arkadaşlar sebebini bilmediğim bi cross aşkı başladı içimde hersey arkadasın cros makınasını kullanmakla başladı.Bu duygu yıllar önce ilk motor aşkımın başlamasıyla aynı bi duygu bir çok makına geçti elimden ve 2004 ten beri cruiser kullanıyorum sıkıldım artık niklej parlak,yağmurda aman ıslanmasın aman pas yapmasın aman garaja çekeyim aman brandasını örteyim ben yağmur çamur dağa tepe gezmek istiyorum artık ben yeniden aşık oldum ama bu cross aşkıııııı......
Şimdi sitedeki tum crosçular sizi bekliyorum yorumlarınızla nerden çıktı bu aşk ve bu aşkı anlatın bana...

Son düzenleme:
bir cruiser aşığı olarak transalpide seviyorum. Ama cross farklı bir zevktir. Dilerim istediğin crosu alır yolda gitmezsin :)

Teşekkür ederim dileklerin için yolda gitmekten sıkıldım zaten heryer benim için yol olmalı aartık :cherry:

kim istemez ki crossla dağlarda bayırlarda sürmek,yamurda çamurda ıslanmak.
maddi imkanlar el verse bu motordan başka,birde cross çeksem altıma çok güzel olurdu.
arkadaşlar gel 1000 tlye sana cross alalım,düşme garantili dağlara çıkalım diyorlar ama 6 ay içinde zor gibi görünüyor.kısmet bakalım,belli olmaz heran biişeyler olabilir.

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum.. Cross un tadına bakmışsın bugün bu yüzden cross a geçmiş bir çok motorcu gibi.. Başlayanın bırakması zordur , öyle değilse bile ilerde illaki garajına bir adet de cross motor dahil eder.. Cross tamamen özgürlüktür.. Üstün başın çamur olduktan sonra , o kurşunsuz benzinin doğayla karıştığı enfes havayı içine çektikten sonra , o tepeciklerden son sürat atlamanın tadına vardığında , tökezleyip yere düşünce içindeki cross aşkının daha da arttığına kendin bile inanamadığında , yağmur yağsa da çıkıp bir güzel üstümü başımı berbat etsem dediğinde anlayacaksın ki cross diğerlerinden çok farklı... En sonunda diyeceksin ki iyi ki cross a geçmişim..

yarın istanbuldamısın gelde cros gör hazerfende gönlündekı olsun

Kanuni Enduro200 modeli benim çok hoşuma gidiyor.Hemde ekonomik bi makina.Cros çok farklı bişey.Benim motor üzerinde pek bi deneyimim yok ama ufak of road tarzında bi atvem vardı.Gerekten sınırtanımaz bi alettir bu croslar.Zaten senin de dediğin gibi herhangi bi titizlik gerektiren bi durum yok çünkü yapılma sebepleri bu :)

Crossu bende sevmiyor değilim ama günlük kullanıma ve asfalt yola gelmiyor.Enduro tournig küçük sınıfta yok(Varedero 125 gibi).Yani uçurumlar var sınıflar arasında.Umarım alırsın güzel bir cross oturmazsın selenin üstüne:mrgreen:

Yorumlar için teşekkürler.Şu anda 29 yaşındayım ilk motor aşkım 13_14 yasında başladı ve birçok motor aldım sattım ama şimdiki aşk ilk heyacan gibi ilk motor aşkının başladığı ilk günkü gibi bu cross beni benden aldı anlatın bu aşkı bana crosçular....

detayin dostum aynısı bende de oldu :) sende şimdi seyhan var başka tip motora biniyosun onu canın istiyo yakında alırsın da sen :queen: bende de scooter varken arkadaşımın ybr'sine bindiydim olan bana oldu gittim ybr aldım geldim :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldin arkadaş,en güzeli dual makinalardır,asfaltta da toprakta da utandırmaz,çamurda ve ıslak asfaltta dikkat gerektirir.(herşeyin bir bedeli var.)

Arası yok ne yazık ki,ya arazide oynayacaksın(cross),ya da iki zeminde de sınırlı takılacaksın (enduro)

Enduro makinaya da full cross lastik takarsın ama yolda çabuk yersin o lastiği ve hiç tad vermez asfalt zeminde...

Şimdiden hayırlı olsun.

detayin dostum aynısı bende de oldu :) sende şimdi seyhan var başka tip motora biniyosun onu canın istiyo yakında alırsın da sen :queen: bende de scooter varken arkadaşımın ybr'sine bindiydim olan bana oldu gittim ybr aldım geldim :cherry:
SS te kullandım ama arzulamadım bu başka bi duygu morotonluktan sıkılmak aynı makınadan tat almamakla alakası yok gibi bu sefer bambaşka birsey oldu işte harbiden cros um geldi :cherry:engel yok yol kötü dmek yok çek gazı gitt özgürlük duygusydu beni motora aşık eden ve şimdi anladımki özgür değilmişim kıstlıymış özgürlük dediğim şey ama bunda sınır yok işte sınırsızsa arzulanan buna AŞK denir ve ben aşık oldum ......

Deniz abi ne bu coşku tam aranıza katıldım derken sen tarz değiştiriyorsun olmadı ki şimdi :mrgreen: Hadi bakalım her şey hayırlısı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar