- Konu Yazar
cümleten s.a
Öncelikle ismim Kadir Ünal. Yaşım 20 Adanalıym.
şimdiye kadar street jump dalında bisiklet sürüyordum. Birkaç nedenden dolayı bisikleti bıraktım ve cross almaya karar verdim.. Fakat ne marka alacağımı bilmiyorm.
Ilk olarak bütçe sıkıntılı değil. Ve aşırı rampaya fln vurmayacağm.. Zaten belli bir süre alışmam gerekiyor ilerleyen zamanlarda Belki arada rampaya da vurabilirm ama son derece az.
2. Olarak şekil çok önemli benim için.
3. Olarak gidişi ve sesi önemli..
Ve 4. Crossumda ruhsat ve plaka da olacak sadece arazide değil gezme amaçlıda kullancam yani yeri gelecek şehirler arası gezMeyi düşünüyorm..
Bu alacağım biraz da olsa ısınma amaçlı, öğrenme amaçlı olacak. Ilerleyen zamanlarda 2010 2011 Ktm 250 sx düşünüyorm.
Ama şuan başlamak için biraz daha aşşa seviye düşünüyorm.Bunlar:
1)honda crf 250 r olur x olur normali olur.
2)yamaha yz 125
3)yamaha dtr 125
4)kanuni 250 cross

bu motorlarda ya da başka motorlarda tavsiyeleriniz nelerdir?
Birkaç yerde bunlar için spesifik fln dediklerini duydum. Benim için yeri geldiği zaman uzun yolda yapacak bi motor lazım.. Belli km sonunda tamirciye gidecek motor değil.
Tavsiyelerinizi bekliyorm. Şimdiden çok teşekkür ederm.
Öncelikle ismim Kadir Ünal. Yaşım 20 Adanalıym.
şimdiye kadar street jump dalında bisiklet sürüyordum. Birkaç nedenden dolayı bisikleti bıraktım ve cross almaya karar verdim.. Fakat ne marka alacağımı bilmiyorm.
Ilk olarak bütçe sıkıntılı değil. Ve aşırı rampaya fln vurmayacağm.. Zaten belli bir süre alışmam gerekiyor ilerleyen zamanlarda Belki arada rampaya da vurabilirm ama son derece az.
2. Olarak şekil çok önemli benim için.
3. Olarak gidişi ve sesi önemli..
Ve 4. Crossumda ruhsat ve plaka da olacak sadece arazide değil gezme amaçlıda kullancam yani yeri gelecek şehirler arası gezMeyi düşünüyorm..
Bu alacağım biraz da olsa ısınma amaçlı, öğrenme amaçlı olacak. Ilerleyen zamanlarda 2010 2011 Ktm 250 sx düşünüyorm.
Ama şuan başlamak için biraz daha aşşa seviye düşünüyorm.Bunlar:
1)honda crf 250 r olur x olur normali olur.
2)yamaha yz 125
3)yamaha dtr 125
4)kanuni 250 cross
bu motorlarda ya da başka motorlarda tavsiyeleriniz nelerdir?
Birkaç yerde bunlar için spesifik fln dediklerini duydum. Benim için yeri geldiği zaman uzun yolda yapacak bi motor lazım.. Belli km sonunda tamirciye gidecek motor değil.
Tavsiyelerinizi bekliyorm. Şimdiden çok teşekkür ederm.