- Konu Yazar
Arkadaşlar daaha once aynı mesaji baska başlıkta actım ama gozden kactı sanırım.Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Haftasonu yaklasik olarak 15 tane motosiklet ile bir yolculuga ciktik.Baslangic noktasindan gidecegimiz noktaya kadar olan kısımda motorumla gayet guzel anlasarak,kendisini hırpalamadan yola devam ettik.Fakat donus tam bir eziyet oldu.Donuste otobandan geldik.En dusuk hacimli motor sahibi bendim.Daha dogrusu 125 cc lik başka krosslar da vardi ama onlarin ki iki zamanlilardandi.Neyse yola ciktik ve uzunca bir rampa cikmaya basladik.Rampa boyunca motoru inanilmaz zorladim.Surekli son gaz ve ve vites dusurerek yuksek devirde surmeme ragmen diger motorcu arkadaslara bir turlu yetisemedim.Onlarin ki de abarti bir hız degildi.Yaklasik 90 km ile falan gidiyorlardi.Benim hızım ise 60 a kadar dusmustu.Bu arada surekli her vitesin kırmızı noktasina kadar motor devrini getirerek suruyordum.
Eve gelince ise motoruma cok uzuldum.Cunku kendisini surekli(yaklasik 1 saat) yuksek devirde kullanmistim.Sadece gruptan kopmamak ugruna motora cok yuklenmistim.Neyse ki motorumda en ufak bir sorun cikarmadi.Kendisini takdir ettim.
Yeni bir baslik acmayi gereksiz gordum ve sizlere bazi sorular sormak istedim.Kendi motorumun yerine(bu arada motorum modifiyeli xlr 125) xl 200 alsam aradaki az olan beygir farki beni tatmin eder mi?Yoksa nx 4 falcon mu almaliyim?Ama onun da resimlerde gordugum kadarıyla on camurluk hemen lastigin uzerinde.Yani xlr 125 veya xl 200 kadar iyi beni arazide goturur mu?Beni tatmin etme konusuna gelince ise motorumla bu sene uzun bir yolculuk yapmayi planlıyorum.Arazide iyi gitsin,otobanda da 120 ile gitsin.
Surekli ayni baslik altinda degisik motorlarla ilgili bilgi istiyorum.Kusura bakmayin,yeni baslık açıp,kalabalık yapmak istemedim.Simdiden herkese tesekkürler.
Eve gelince ise motoruma cok uzuldum.Cunku kendisini surekli(yaklasik 1 saat) yuksek devirde kullanmistim.Sadece gruptan kopmamak ugruna motora cok yuklenmistim.Neyse ki motorumda en ufak bir sorun cikarmadi.Kendisini takdir ettim.
Yeni bir baslik acmayi gereksiz gordum ve sizlere bazi sorular sormak istedim.Kendi motorumun yerine(bu arada motorum modifiyeli xlr 125) xl 200 alsam aradaki az olan beygir farki beni tatmin eder mi?Yoksa nx 4 falcon mu almaliyim?Ama onun da resimlerde gordugum kadarıyla on camurluk hemen lastigin uzerinde.Yani xlr 125 veya xl 200 kadar iyi beni arazide goturur mu?Beni tatmin etme konusuna gelince ise motorumla bu sene uzun bir yolculuk yapmayi planlıyorum.Arazide iyi gitsin,otobanda da 120 ile gitsin.
Surekli ayni baslik altinda degisik motorlarla ilgili bilgi istiyorum.Kusura bakmayin,yeni baslık açıp,kalabalık yapmak istemedim.Simdiden herkese tesekkürler.