cross mu supersport mu

motor almayı dşnüyorum ama cross mu alsam supersport mu karar veremedim ilk motorum olacağı için yardım edermisiniz??bütçem kısıtlı olduğu için hangisini daha uyguna alabilirim??

düşük bütçeyle SS yok zaten , ancak cros alırsın o da cross denirse. ortalama bi fiyat sunsaydın daha iyi cevaplar alabilirsin .

Cross al. 3 dk önce açtığın konuda cross istiyorum demişsin isteğinden bu kadar çabuk vazgeçme.

6000 TL butcen varsa 6000 Tl ye motor alinmaz , en az 1500-2000 tl ye korumalarini ekip,anlarini alir kalan para ile motor alirsin, kalan o parayada STR 250 alabilirsin...

Kusura bakma ama sen ne istediğini bilmiyorsun, benne istiyorum diye forumda soruyorsun. Ferrari mi alsam hummer mı.... sarışınla mı takılsam esmerle mi... git bir motor eğitimi al önce. Orda her tipten motor kullan. Özelliklerini ve kendi stilini öğren. Sonra kaskını ekipmanını al.en son git beğendiğin tipte bir motor al. Elin şeyiyle gedeğe girilmez dostum....

Bunasıl soru ?

Biri elma ise diğeri fıstıklı baklava.

Şahsen kros motorlar daha çok ilgimi çekiyor.

Ama bu zevk olayı. Herkesin aynı olmaz.

2 sininde üstüne otur , zaten anlarsın hangisini istediğini.

Umarım ki küçük cc'de bir motor ile başlarsın. Başlar isen göreceksin ki düşük cc'ye superspor olmaz. en fazla 250-300 cc, 20-25 bg olan bir motor nasıl superspor olur? Kullanmayı planladığın ortamlara göre tercih yapmalısın kanımca. Tarzına göre tercih yaparsan daha mutlu olursun. düşük cc olacağı için ikisi de kullanması ve öğrenmesi kolay cihazlar olacaktır diye düşünüyorum .

Saygılar Ömer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar