Cross Motosiklet tavsiyesi istiyorum

Selamlar dostlar
Yanlış kategoriye mi yazdım bilmiyorum ama şuanda yamaha'nın 100'lük scooter'ını kullanıyorum.Cross motosikletlerinden almak istiyorum öğrenciyim en fazla 3000TL çıkabilir.Bu yüzden 2.el arıyorum ve bulamıyorum herhangi bir sitede.Aydın'da yaşıyorum,bu fiyat için cross modellerini ve varsa çevrenizde satılık yazarsanız çok sevinirim.Bu motoru almak içinde sigarayı bıraktım ve sigara parasını birikliyorum :D (yaş 19)

Son düzenleme:
Mondial xtreme 150...
Abini dinle keyfine bak.
Aydında varmi bilmiyorum tabi, ama gerekirse az para biriktir git sıfır al.

Teşekkürler bende istiyorum o motoru ama 2.el yok malesef buralarda napalım 2 ay biriktirecez :D

Acele edenin çocuğu olmaz derler, sabret biriktir paranı sıfır al dostum.

Mondial Mcx150 almayı düşünüyorum 2. el buldum fakat yakıt tüketimi konusunda kararsız kaldım bilen varmıdır acaba?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mondial Mcx150 almayı düşünüyorum 2. el buldum fakat yakıt tüketimi konusunda kararsız kaldım bilen varmıdır acaba?
cross istiyorum diyorsun sonra da mondial mcx150 istiyorum diyorsun. Acele etme bence. Sakin sakin, sabırlı bir şekilde paranı biriktir, aydında bulabildiğin 2. el motorlara "deneme sürüşü yapabilir miyim" diye sor, git bin, hangisi hoşuna gidecek bak.

Enduro yapmayacak, sadece şekli hoşuna gittiği için alacaksan bi sürü dezavantajı var bu tarzın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar