Cross motor için yardım(biliyorum cok sıkıldınız bu tarz konulardan)

Selam arkadaşlar..Yukarda yazdığım gibi bu tarz konuları çok görüyosunuzdur kusuruma bakmayın okuduğum konularda istediğim cevabı bi türlü bulamadım. Ve bu motorlar hakkında çok bilgi karmaşası var. Bütcem 4-5bin tl...
Öncelikle Nisan ayının sonunda bi cross motor alacağım çoğunlukla şehir içinde kullanıcam ve çok kararsız kaldım.
Bana en yakın olan motor 125lik Mondial Xtreme Max ama uzun yolda gideceğim için beni pek tatmin etmez diye düşünüyorum.
Gönül ister Yamaha WR125x almak ama inşallah ilerde.250 lik crosslar arasında bana önerebileceğiniz kullanışlı ve uzun yolda beni bırakmayacak bi motosiklet varmıdır
Kuba STR250 diyolar bazı konularda ama pek bilgisine ulaşamadım sahibindende de 3 tane ilanı var.Heralde 125 lik Black Cat modeli gelince onu kaldırdılar.
Bulabildiğim Yuki izci 250 var onun hakkındada doğru dürüst bi konu bulamadım.Cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler...

uzun yol için cross motor 150cc veya 250cc olmaz bu bir,
iki ise.. aklıma bişey gelmiyor daha ama güzel başladım yav..

şehir içi kullanacaksan ve 250 diyorsan fıtı fıtı asya rx250 supermoto sar derim.. ki fıtı fıtıdan fazla, forumda ilgili sayfası var, kronik hastalıkları var, ordan iyice bi araştır. supermoto diyorum çünkü en az cross gibi millet bayılacak! lastik itibari ile asfalta daha uygun olacak..

bütçenin bin lirasını ekipmana ayır - motor istediği kadar sexy olsun kiyafetler uymuyorsa skuter kullanıyor gibi olur..
eldiven, bot, kask, mont şart!

Vallahi derdinizin dermanı bende gibi görünüyor bi bakın isterseniz
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-supermoto-ve-cross-birarada-137428437/detay/
birde x treme max 150 cc size yanlış bilgi verilmiş sanırım 125 cc değil .Uzun yol derken kaç km den bahsettiğiniz önemli mesela ben 1 kere yalovaya gittim istanbuldan çok yormadı geçen yazda istten geliboluya gittim ve tekirdağdan şarköye çıkan sahil yolundan yolumu uzatarak gittim bir sorun yaşamadım .İsterseniz birde x treme max kullanıcıları bölümünden diğer kullananlardan bir sorun belkide daha uzun yol yapmış olan arkadaşlar vardır .sonuç olarak ne alırsanız alın hayırlısı neyse o olsun allah kaza bela vermesin ayrıca arkadaşın da dediği gibi ekipman önemli ne kadar koruduğu tartışılır tabi de yinede hiç olmamasından iyidir

125 yanlış yazmısım Xtreme için kbakmayın :) Asyayıda gördüm şekil mükemmel ama dediğiniz gibi kronik sorunları var ona hiç güvenebileceğimi sanmıyorum :) yılda 2-3 kere Bulgaristan 2-3 kere İzmire gidip gelecem ama büyük bi çoğunluğunu şehir içinde kullanacam.Xtremenin konusunun yaklaşık 150 sayfasını takip ettim arkadaşlar sağolsun güzel bilgiler paylaşmış Ayrıca seliuz hocam sen xtremene ne yaptın mükemmel gözüküyo(xtreme alırsam özelden sana ulaşıyorum) :) Ekipmanlar için 1000-1500 tllik bütce ayırdım.Güvenlik konusu benim motorla ilgili ilk planım gerekirse bütçeyi arttırırım motoru aldıktan sonra eğitim de düşünüyorum.
Büyük ihtimal Xtreme alıcam ama belki benim görmediğim seçenekler veya farklı düşünceler vardır diye soruyorum.Yuki izci 250 ve kubanın yeni gözdesi Black cat 150 var bunlarda acaba dememe yol acıyo varsa aranızda kullanan düşüncelerini alabilirmiyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar