Cross kask gözlükleri için buğu önleme tavsiyeleri?

Öncelikle iyi forumlar, elimde ayrıca gözlük takılan bir enduro kaskı var. Ama kaskta vizör olmadığı için durduğum yerde aç kapa yapamıyorum. Buğu önleyici spreyler var ama onlara çok güvenemedim. Acaba kask pinlock filmlerinden alıp gözlüklerime göre kessem işe yarar mı? Pinlock filmleri makasla rahatça kesilebilecek incelikte midir? Endurocu abilerimin görüşlerini bekliyorum?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Pinlock bulamazsanız 2 günde bir gözlük içlerini tıraş jeliyle ovalayıp kalan artığı bez ya da peçeteyle silmeniz işinize yarayacaktır.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Öncelikle iyi forumlar, elimde ayrıca gözlük takılan bir enduro kaskı var. Ama kaskta vizör olmadığı için durduğum yerde aç kapa yapamıyorum. Buğu önleyici spreyler var ama onlara çok güvenemedim. Acaba kask pinlock filmlerinden alıp gözlüklerime göre kessem işe yarar mı? Pinlock filmleri makasla rahatça kesilebilecek incelikte midir? Endurocu abilerimin görüşlerini bekliyorum?
Pinlock kesilebilecek bir mantıkla çalışmıyor. Araba aynaları için satılan yağmur kaydırıcı, buğu önleyici jelatinler var. Onları deneyin.

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
SCUBA yapan arkadaşlar bilirler, gözlüğü takmadan bi tükürüğümüzle alıp sileriz içten, hakkaten buğu yapmaz o zaman. Belki faydası olur bilmiyorum, pis bir yöntem değil denizde kullanıldığında ama kara için hijyenik sonucu olmayabilir :D. Kaskta hiç denemedim açıkçası.

SCUBA yapan arkadaşlar bilirler, gözlüğü takmadan bi tükürüğümüzle alıp sileriz içten, hakkaten buğu yapmaz o zaman. Belki faydası olur bilmiyorum, pis bir yöntem değil denizde kullanıldığında ama kara için hijyenik sonucu olmayabilir :D. Kaskta hiç denemedim açıkçası.
Katılıyorum ama tükürmek yerine decathlon da dalış maskeleri için buğu önleyici sprey var oda iş yapar, ben kullanıyorum. Ayrıca yeni dalış maskesi aldığımızda iç taraftaki katmanı temizlemek gerekiyor, ben çakmakla yakıyorum, belki kask gözlüğündede öyle bir şey vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar