crazy dance in kayseri

yok böle bişey yaa adamlar olayı bitirmiş süper oynuyolar ilk defa böle bişey görüyorum ve öğrenmek istiyorum bilen varsa banada öğretsin:p:mrgreen:

[YT]rCWmrCh0LWM&feature=related[/YT]

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Daha önce verilmiş, daha öncede tiksinmiştim, şimdi de tiskindim.:p

offffffffff.... bu ne ya... koptum gulmekten.. su kirmizili super:D o ne seri dans:D:D bi de muzik yavaslayinca kapaklanio ya yere:D:D koptum:D:D

bu dans türünü öğrenip mt buluşmalarında oynamak lazım en güzel oynayana buji hediye:p

şapkalı olan adamı alp abiye benzettim ben ama:p

offffffffff.... bu ne ya... koptum gulmekten.. su kirmizili super:D o ne seri dans:D:D bi de muzik yavaslayinca kapaklanio ya yere:D:D koptum:D:D

kırmızılıdaki özel yetenek allah vergisi. bunu oynamak için bişey içmek gerekiyomu acaba insan normal kafayla yapamaz bunları:mrgreen:

Son düzenleme:
akisina birakcan olm. denizde kendini, sırt ustu, dalgalara birakmak gibi bise. kizgin kumlardan serin sulara basmak gibi.. ekmegi tuza banip yer gibi.. ne bilim:)

akisina birakcan olm. denizde kendini, sırt ustu, dalgalara birakmak gibi bise. kizgin kumlardan serin sulara basmak gibi.. ekmegi tuza banip yer gibi.. ne bilim:)

yani ilk önce kendimizi piskolojik olarak hazırlamamız gerekiyo bu arada ekmek dedin tuz dedin karnım acıktı acaba şimdi onu kaldırıp karnım aç desem ne olur:pale:

ben tek başıma bi mutfağa gideyim artık ne bulursak onu yeriz. şimdi böle bi sofra olsaydı ketçaplı yumurta, biraz tam yağlı peynir, biraz baharat, bide duble çay ooff offf nikahıma alacağım ulen o zman kaldıracağım hazırla uleeeeeen boşarım yoksa:p:mrgreen::mrgreen:

Bizim pro'nun konu dışı video diyerek kilidi basması uzun sürmez:mrgreen:

Örnegin;

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar