Çorlu'dan sevgiler...

Merhaba.

Öncelikle isimden başlanır değil mi ;) Adım Veysel ;)

Normalde İstanbul'da ikamet ediyorum ancak şu anda Çorlu'dayım iş nedeniyle. En az 2 yıl daha kalacağım sanırım.

Endüstri Mühendisi'yim, 24 yaşındayım. Şu anda ATV motorları, scooter motorlarının distribütörlüğünü aldığımız firmamızın bayi kurulumları ile ilgileniyorum. Normalde arabalarla ilgli birkaç foruma üyeydim, şimdi de ATV'ler ile ilgili forum ararken buldum burayı. (firmamızın adını reklam olmasın diye vermiyorum ;) Yanlış anlaşılmayalım :))

Şimdilik bu kadar umarım güzel dostluklar ediniriz.

Sevgiyle kalın...

Hoşgeldin aramıza, firmanın adını vermen reklam sayılmaz bizim için yeter ki her başlığın altına "bizimkiler en iyidir, benden alın" falan yazma :cherry: Daha önce oldu böyle şeyler ordan biliyorum :p

Tekrar hoşgeldin :cat:

Hoşgeldin. ATV yle Motorla dolaşırmısın. Yoksa sagdece satıyormusun yok çorlu gezi gündemimdede o bakımdan.

Merhaba.

Daha önceden de meraklıydım bu araçlara, ancak çok fazla binme fırsatım olmamıştı. Motorlara karşı bir ilgim var ama sadece teorik :)

ATV'm şu anda var Eagle model, madem yasak değilmiş Unilli markasının Türkiye distribütörüyüz. Markamızın en iyi olduğunu söylemek gibi birşey yanlış, bu tüm ürünler için geçerli. O an ihtiyacımız olan şey, işimizi görecek olan marka veya model bizim için en iyi değil midir?

Kullandığım ATV Eagle model, resmini koyarım. KX-150. 150 cc motoru var. 12 hp. Ben çok beğeniyorum. Cidden kullanması dehşet zevkli.

Bunun yanında, trafik izni alınmamış bir de Aws-50 modeli var. 5.4 hp :) Minik bir model ama... Açık söyleyeyim bu modeli kx-150'den daha çok seviyorum. Ne bileyim çok şirin :)

ODUNCU : dediğim gibi dolaşıyorum. Aslında satışla ilgilenmiyorum, görevim daha çok yönetimde. Gelirsen görüşmek isterim tabi ki.

Bu arada iyi dilekler için teşekkürler :joker:

İlk önce aramıza hoşgeldin. :)

ikinci olarak eğer mümkünse sana bir sorum olacak
Bu unilli marka motorlar hakkında biraz bilgi verirmisin türkiyede web'i yok kaç para falan ben 250 cc lik ATV yi beğendim kaç paradır bunlar? :sunny:

Merhaba.

Şu anda Türkiye'de sitesinin olmaması normal, çünkü yeni bir firmayız. Satışlar resmi olarak başlamadı, açılışı bile yapmadık daha :) Ama çok kısa bir sürede yayına başlayacak, hazır gibi ;)

250 cc olan modeli şu anda getirmeyi düşünmüyoruz, çok fazla talep olacağını düşünmüyorum. Ama 2 3 ay içinde o da ürün gamında yer alacak. Aslında, aramızda kalsın, performans hastaları için 4*4 750 cc'lik modeli bile getirtmeyi düşünüyorum. Ama duruma göre tabi ki :)

Fiyatlara gelince, resmi fiyatları CX-50'ler 4.250,

cx1.gif

CX-100 5.150

cx1.gif

ve KX-150'ler 6.250.

kx1.gif

Şimdi notebook'umu evdeki ADSL'e tanıtamadım nedense, o yüzden özelliklerini yapıştıramadım. Bir ara istersen atarım mailine.

Bilmiyorum ama, bence sitede oturan, sahilde yazlığı olan insanlar için ideal ;)

Bu arada Bahçeşehir'de nerdesin? Ben 2 sene kaldım da, yani arkadaşım ordaydı. Neyse uzun hikaye :(

ATVEagle, hos geldin arkadasım.umarız urun hakkında zaman zaman bizi bilgilendirirsin( tabi zahmet olmazsa)

shadow-vt' Alıntı:
ATVEagle, hos geldin arkadasım.umarız urun hakkında zaman zaman bizi bilgilendirirsin( tabi zahmet olmazsa)

Sağolasın ;)

Her türlü konuda, elimden gelen her türlü bilgiyi seve seve paylaşırım.

batucan' Alıntı:
hoşgeldin aramıza bi atvci daha katıldı :queen:

Sağolasın :)

Şu anda İstanbul'dayım da, özledim bile ATV'yi.

Bundan sonra daha çok gezeceğim :) Özledim şimdiden :joker:

G

Guest

hoş geldin bizdende çorluya selamlar :rendeer:
(ha unutmadan bir motorcu olarak motorun en büyük özelliğinin 2 teker olması diye düşünüyorum yani ATV ye pek sıcak baktığım söylenemez ama her zevke saygı duyarım) :bounce:

Şimdi notebook'umu evdeki ADSL'e tanıtamadım nedense, o yüzden özelliklerini yapıştıramadım. Bir ara istersen atarım mailine.

Saol ama ben www.unilli.com dan baktım özelliklerine fiyatı bulamadım sadece onu sormak istedim

Aslında, aramızda kalsın, performans hastaları için 4*4 750 cc'lik modeli bile getirtmeyi düşünüyorum. Ama duruma göre tabi ki
:flower:

Sen merak etme getir onu buraya eğer fiyat uygun olursa satılır özellikle turistlik mekanlarda çok satılıo artık özellikle uludağda yüksek performanslı lar var zaten orda kullandım hasta oldum ordakiler Bombardier dı çok manyak ATV ler ama nerdee 15-18 milyar falan araba alınır inşallah getirirsin ama fiyatların uygun olması gerekio.Eğer mümkün olursa bende hayallerime kavuşurum.

Bu arada Bahçeşehir'de nerdesin? Ben 2 sene kaldım da, yani arkadaşım ordaydı. Neyse uzun hikaye :(

Ben 6 senedir fundalarda oturuyorum :bestmt:

BBRR' Alıntı:
hoş geldin bizdende çorluya selamlar :rendeer:
(ha unutmadan bir motorcu olarak motorun en büyük özelliğinin 2 teker olması diye düşünüyorum yani ATV ye pek sıcak baktığım söylenemez ama her zevke saygı duyarım) :bounce:

Ya ben motorları seviyorum da, yani 2 teker olanları, ne bileyim. Çok fazla da ısınamadım kullanmaya. 4 teker çok hoşuma gitti nedense :)

oua17' Alıntı:

Saol ama ben www.unilli.com dan baktım özelliklerine fiyatı bulamadım sadece onu sormak istedim

Aslında, aramızda kalsın, performans hastaları için 4*4 750 cc'lik modeli bile getirtmeyi düşünüyorum. Ama duruma göre tabi ki
:flower:

Sen merak etme getir onu buraya eğer fiyat uygun olursa satılır özellikle turistlik mekanlarda çok satılıo artık özellikle uludağda yüksek performanslı lar var zaten orda kullandım hasta oldum ordakiler Bombardier dı çok manyak ATV ler ama nerdee 15-18 milyar falan araba alınır inşallah getirirsin ama fiyatların uygun olması gerekio.Eğer mümkün olursa bende hayallerime kavuşurum.

Ben 6 senedir fundalarda oturuyorum :bestmt:

Ya dehşet modeller var, ama sanırım önceliği ucuz olanlara vereceğiz. Daha ucuza satabilmemiz için elimden gelen çalışmayı yapıyorum, bir süre tanıtabilmek için sadece işletmenin giderlerini karşılayacak fiyatlar bile koyabilirim.

Bu arada sanırım hasta oldum ve sanırım vücudum tutuldu.

Bundan sonra, sadece T-Shirt giyiyorken 50 üzerine çıkılmayacağı bir yerlere not edilecek :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar