Cezalandirma konusunda binlerce yildir her türlü sistem denenmistir ve hiç bir ceza uygulamasinin suçu önlemeye yetmedigi görülmüstür.
Bu nedenle asil tartismamiz gereken mesele, toplumumuzda neden suça meyilli insanlar oldugu ve bunu önlemek için baska ne gibi tedbirler alinmasi gerektigidir.
Ceza bu isin baska boyutudur.
Suç islendikten sonra verilmektedir.
Ama asil mesele suç islenmeden önce bir seyler yapmak.
Evet cezanin caydirici etkisi vardir ama bu maalesef hiç bir seyi önlemeye yetmemektedir.
Olum senin beyin benimkindenHepiniz şeriat beklerken amerika project bluebeam ile mesih indirecek hepiniz bakakalacaksınız. Epey de bi inanan olur :cherry: Amerikaya koskoca avrupa bile kafa tutamıyo, bu saatten sonra dünyanın kaderini şeriatın değiştirmesi çok zor. Yeni dünya düzeni yavaş yavaş yerini bulacak. Bizdeki hocaefendinin misyonu da islamı yaymak falan değil, amerikanın getirmek istediği düzeni yaymak.
Olum senin beyin benimkinden
3 adim önde gidiyor.
Bisey yazarken bunu düsünerek yaz.
project bluebeam ne lem???
Böyle haberleri duyunca İnto the wild filmindeki gibi kendimi dağa vurasım geliyor. Allah ıslah eylesin
Ben öyle bisey istemedim ki gidip gugil efendi hazretlerinde arayayim.İsteyen google'da arar
Kısacası adamların, atmosferde hologram oluşturabilecek teknolojileri var, ister bunu reklam yapmak için kullanırsın, istersen uzaylılar gelmiş gibi yaparsın, istersen dünyanın tepesine birini dikmiş gibi yapıp aşağıdakilere selam çakarsın. Bunların gerçek olmadığını anlayacak insan da çoktur ama inanacak insan da çoktur.Ben öyle bisey istemedim ki gidip gugil efendi hazretlerinde arayayim.
Sen maruz biraktin bizi.
Anneye anlatir gibi anlat.:wiinkk:
Kısacası adamların, atmosferde hologram oluşturabilecek teknolojileri var, ister bunu reklam yapmak için kullanırsın, istersen uzaylılar gelmiş gibi yaparsın, istersen dünyanın tepesine birini dikmiş gibi yapıp aşağıdakilere selam çakarsın. Bunların gerçek olmadığını anlayacak insan da çoktur ama inanacak insan da çoktur.
Binlerce yıl önce internet yoktu.İnsanlar fazla sorgulama imkanı bulamıyordu.İnsanlar sorguladıkça gerçeğe yaklaştıkça inançlarını kaybetmeye başladılar.Binlerce yil önce bu teknoloji yokken bile inaniyordu insanlar.
Simdi niye inanmasinlar
Şu an tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlar.inanmayan mynete baksın.mobilden link atamıyorum.Türk aadaleti hiç bu kadar yerlerde sürünmemişti.Hapse girseler iyi, ben ondan da şüpheliyim. Şu adamlar 5 yıl hapis yatsa öp de başına koy adaleti. Sanki doğru düzgün ceza sistemi var da millet yine uslanmıyo sıra idama geldi. Adalet nası güçlüyü zengini hırsızı koruyosa, şeriat da gelse aynısı olurdu. Şimdi hiç değilse kanun var itiraz edebiliyosun, o zaman neye itiraz edecen.
Ben de dahil hepimiz adamlari suçlu ilan ettik.bu heriflerin serbest bırakılmasını sağlayan adalet sistemini, hem de bütün halk olarak böyle tepkiliyken, bu adamların tutuksuz yargılaması mevzusunu irdelesek diyorum
asıl komplo burada
Ben de dahil hepimiz adamlari suçlu ilan ettik.
Ya suçsuzlarsa,
ya da içlerinden biri suçsuzsa,
duygularla adalet saglanamiyor, tigerim kaplanim.
Sadece öfke dindiriliyor.
Bu çocuklar kürt.O yüzden serbest bırakıldılar.Şu an Türkiye'de çocuk suçluları topluma kazandırma yasası diye bişey var.Bu kanunun amacı polise taş , molotof atan kürt çocukların ufacık yaşlardan itibaren hapislere atılmasını engellemek.Ama bu kanun bütün ülkeyi etkiliyo.Bu kanunlar suçlu bir çocuk nesil yetiştirirken taviz üstüne taviz verilmesine sebep oluyo.Yukarıdakiler bakıyo , ne halleri varsa görsünler , halk biribirini yesin diyo.Kimsenin umrunda değiliz.