çorap ne alsak???

çorabı bari bize danışma demeyin kafam attı ekipman düşünmekten. mağaza olsa girip deneyeceğim ancak yok ve herşeyi internetten temin etmeye çalışıyorum. dolayısı ile tavsiyeleri de :sunny: eldiven de lazım ama bir sürü başlık açılmıştı eldivenle ilgili bir başlık da ben açmak istemedim ancak tavsiyeler itina ile değerlendirilir. kışlık yeniden ekipman düzeceğim sanırım. bugün hava 7 dereceydi ve parmaklar iptal oldu. takım elbise fiyatına eldiven almak da mantıklı gelmiyor. yds diablo kısa bot var kalın çorap ancak yine de para etmedi. acaba yds nin tabanlıklarından alsam ayaklarımın üşümesine faydası olur mu?

Ne alırsan al botun içerisinde soba yanmadığı sürece ayakların üşüyecektir :)
Eldivenler içinde durum ayni (hein gericke almanı öneririm),bu duruma motor üzerinde hareket etmeden sürekli soğuğa maruz kalmamız neden oluyor

Botlarını ve eldivenlerini giymeden önce sıcak ortamda bulundurursan,en azından belli bir süre üşümeni engeller
Alttaki çizmeyi kullanıyorum,bu hafta sonu eksi derecede gezmeme rağmen ayaklarım çok iyi durumdaydı
http://www.decathlon.com.tr/weasy-su-gecirmez-bot-id_8227768.html

Son düzenleme:
Köylü işi kalın yün çorap alacaksın. O termal vs diye satılan şeylerin hiç birisi kalın yün corabin yanına yaklasamaz. Gittiğin yere yanında yedek ince çorap götür yoksa ayakların alev alır.

decathlon a git 17 mi 19 tl mi ne dize kadar termo çorap çok çok başarılı, bir çift daha alacağım...

decathlon a git 17 mi 19 tl mi ne dize kadar termo çorap çok çok başarılı, bir çift daha alacağım...

big_f1e60d3de52e4cc8a5c5d508ee741c92.jpg

bu mu? gitme şansım yok netten sipariş

işte bu kesinlikle 10 numara...

http://www.decathlon.com.tr/dream-heat-kayak-corabi-id_8227881.html

big_aaba9a309f7540caa5dcfe13795c58f4.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çorabi bari danışma. Şaka bir yana istediğini sormakta özgürsün. Çorap olarak tchibo'da satılan termal çoraplar vardı fiyatları da uygundu geçen yıl. bu yıl da vardır bir bak istersen. Bu soğuklarda ben pek kullanamıyorum ama mecbur kalırsam termal tayt giyerim, buna rağmen dizden kalçaya kadar olan kısmı korumak kolay değil hareketsiz bölgeler çabuk üşüyor.

kargo dahil 24tl ye çorap aldım ya laa.. artık 200 e eldıven almaya hazır kıvamdayım. corabın uzun olması sorun olmazsa güzele benziyor. bkalım gıyelım deneyelım konuyu hortlatırım ardından :bestmt:

Motosikleti
Moto Guzzi V85TT Travel
Migrosta termal çorap satıyorlar. Oldukça sıcak tutuyor. 10tl yanlış hatırlamıyorsam... Kalite diyorsan Mund derim. Çorapta 1 numara...

çorabi bari danışma. Şaka bir yana istediğini sormakta özgürsün. Çorap olarak tchibo'da satılan termal çoraplar vardı fiyatları da uygundu geçen yıl. bu yıl da vardır bir bak istersen. Bu soğuklarda ben pek kullanamıyorum ama mecbur kalırsam termal tayt giyerim, buna rağmen dizden kalçaya kadar olan kısmı korumak kolay değil hareketsiz bölgeler çabuk üşüyor.

kasıktan dize kadar üşüyorum diyorsun yani :) dizlik bırazcık iş görür bir kısmı için

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Migrosta termal çorap satıyorlar. Oldukça sıcak tutuyor. 10tl yanlış hatırlamıyorsam... Kalite diyorsan Mund derim. Çorapta 1 numara...

http://www.hepsiburada.com/liste/pr...fuskP7SO0t87puduelhi_AnuDIDwIAHkYYaAiDO8P8HAQ hocam 57 tl yazıyor bu çorapta :bounce: ben eldivene verilen 200 tl yi çok buluyorum ayıp olur 57 tl lik çorabı ayağımıza giyersek. saygısızlık etmiş oluruz çoraba

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok üşüyorum sayılmaz mesafem 40-45dk. Geçen sene içlik giymeden bir kere soğuğa yakalandım idrar yolları enfeksiyonu geçirdim o yüzden temkinliyim. scooter için diz örtüleri var onlar da faydalı olabilir.

decathlondan bir çorap aldım ben 2 gun once ama motor ıcın almamıstım acıkcası uludağa gıdıcemde onun ıcın aldım öle bugunde malum istanbulda hava buz gıbıydı gıyıyım dedım. bayaa işe yaradı valla ne yalan solıyım bı bak derım. 20 tl fıyatı yanlıs hatırlamıyosam.

bu arada sımdı gordum evet yukarıda resmı paylasılmıs olan çorapdan bahsedıyorum.

siparişi verdim ben de az önce 20+4 tl kargo... bakalım memnun kalırım herhalde. çorabın uzun olması rahatsız etti mi

Karbon korumalı içi yün kışlık fiyatına göre süper ben bunu kullanıyorum. el hassasiyatı çok iyi değil ama kötüde değil

http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-winter-kislik-deri-eldiven-pmu2207

henüz sıra ona gelmedi ama iyi fikir :bounce: don ne alsak???

4 mevsimlik eldiveni giymeden ele latex eldiven giyilir, ardından 4 mevsim eldiven giyilir, eller kışlık eldivenin içinde olacağından çok daha sıcak olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar