çorap ne alsak???

Eldiven içliği termal ve cep telefonu dokunmatik hasassas parmaklı yine Decathlonda 14 tl idi sanırım o da çok başarılı, neredeyse yazlık eldiven içinde bile üşütmüyor...

http://www.decathlon.com.tr/take-heat-touch-ic-eldiven-id_8287285.html
zoom_400PX_mediacom_727245912.jpg

bosver sen bırak üşümeyi felan al bi çift adidas nike çorap girdiğin ortamda havan olsun :bounce::bounce:

bosver sen bırak üşümeyi felan al bi çift adidas nike çorap girdiğin ortamda havan olsun :bounce::bounce:

hocam yaş kaç?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------

Eldiven içliği termal ve cep telefonu dokunmatik hasassas parmaklı yine Decathlonda 14 tl idi sanırım o da çok başarılı, neredeyse yazlık eldiven içinde bile üşütmüyor...

http://www.decathlon.com.tr/take-heat-touch-ic-eldiven-id_8287285.html
http://www.decathlon.com.tr/media/828/8287285/zoom_400PX_mediacom_727245912.jpg

benim eldiven çok skmtronic. parmaksız dandik bir eldiven. ağzı yüzü düzgün eldiven lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------

http://www.harputmotosiklet.com/kappa-gkw202-kislik-eldiven/urundetay/2175.aspx# bu nasıl

herkes decathlon demiş haklılar ben de snowboard için decathlondan alıyorum. hem uygun hem sıcak tutuyor terleme yapmıyor. eldiven konusunda o telefon kullanabileceğin eldivenler ne motorda ne kış sporlarında işini görmez :D

çorap işi tamam. eldivendeyim simdi. corabı sıparıs ettım

15 yaşımdan beri mesh giyiyorum, mutluyum huzurluyum. Mesh giydikten sonra çorabının ne olduğu fark etmez. Meshin sayısız faydaları vardr. Evinizin içinde veya misafirliğe gittiğinizde milletin kokudan gebermesinin önüne geçer, insanların size daha saygılı yaklaşmasına neden olur vs vs.

ÖNEMLİ NOT: Namazda gözüm ezanda kulağım yoktur. Sadece sağlığım için mesh giyerim. Motorcuysanız mesh giyin giydirin, farkı göreceksiniz.

15 yaşımdan beri mesh giyiyorum, mutluyum huzurluyum. Mesh giydikten sonra çorabının ne olduğu fark etmez. Meshin sayısız faydaları vardr. Evinizin içinde veya misafirliğe gittiğinizde milletin kokudan gebermesinin önüne geçer, insanların size daha saygılı yaklaşmasına neden olur vs vs.

ÖNEMLİ NOT: Namazda gözüm ezanda kulağım yoktur. Sadece sağlığım için mesh giyerim. Motorcuysanız mesh giyin giydirin, farkı göreceksiniz.

Mesh iyi güzel abi ama ayakkabının yada botun her neyse içinde biraz kalın olmuyor'mu ? Birde benim ayaklarım çok üşür mesh giysem bile pek bir faydasını göremiyorum nedense :pale:

Mesh iyi güzel abi ama ayakkabının yada botun her neyse içinde biraz kalın olmuyor'mu ? Birde benim ayaklarım çok üşür mesh giysem bile pek bir faydasını göremiyorum nedense :pale:

Botu bir numara büyük alıyorum. İstersen yazlık çorap giy ayağın mayağın üşümez raat ol.

etrafa kokmaması için ayakları temiz tutmak hava almasını sağlamak çorap değiştirmek ve her gün mutlaka yıkamak daha sağlıklı geliyor bana. ki çalışırken min 10 saat ayaktayım koşturmaca içerisindeyim. böyle yapıyorum

http://www.adrenalinoutdoor.com/Lafuma-Colorado-Kayak-Snowboard-corap_14237.html#0

ben bunu kullanıyorum dizime kadar çekiyorum çorabı ve üşüme olmuyor böylelikle :flower:

eğer bütçeni aşmıyorsa 6 senedir bu eldiveni kullanıyorum çok memnunum
http://www.ozenmotor.com.tr/REViT-TARGA_207.html#0

etrafa kokmaması için ayakları temiz tutmak hava almasını sağlamak çorap değiştirmek ve her gün mutlaka yıkamak daha sağlıklı geliyor bana. ki çalışırken min 10 saat ayaktayım koşturmaca içerisindeyim. böyle yapıyorum

Sen bilin :) Ben vazifemi yaptım 40 yıldır kullandığım yöntem konusunda herkesi bilgilendirdim. Zaten mesh kullanırken de hergün akşam duş almak ve çorap ve iç çamaşırı değiştirmek fix ama yine de siz bilirsiniz. Kullanırsanız çok rahat edersiniz. :)

Sen bilin :) Ben vazifemi yaptım 40 yıldır kullandığım yöntem konusunda herkesi bilgilendirdim. Zaten mesh kullanırken de hergün akşam duş almak ve çorap ve iç çamaşırı değiştirmek fix ama yine de siz bilirsiniz. Kullanırsanız çok rahat edersiniz. :)

bu mesh nedir, nasıl bişeydir, nerede satılır ?

İşin açıkçası ne kadar bütçe ayiracagimi bilmiyorum. Param var ama bir eldivene 250 tl vermeli mi 100 tl lik eldivene nazaran bariz farkları var mi? Bu konuda tereddutlerim var. Görsel olarak revit scrabs gibi birşey buldum gayet güzel görünüyor. Öte taraftan 6 sene kullanilabilecekse o para verilebilir. Bugün yarın bir eldiven sipariş etmem gerekiyor. Parmaksız eldivenim var ama traş

İşin açıkçası ne kadar bütçe ayiracagimi bilmiyorum. Param var ama bir eldivene 250 tl vermeli mi 100 tl lik eldivene nazaran bariz farkları var mi? Bu konuda tereddutlerim var. Görsel olarak revit scrabs gibi birşey buldum gayet güzel görünüyor. Öte taraftan 6 sene kullanilabilecekse o para verilebilir. Bugün yarın bir eldiven sipariş etmem gerekiyor. Parmaksız eldivenim var ama traş

bugüne kadar revit den ne aldıysam memnun kalmadım, revitin başka model eldiveninde kullandım 1 hafta içinde patladı, tek memnun kaldığım ürünü bu ama dediğim gibi bütçe yeterliyse ben tavsiye ederim, bundan daha ucuza kaliteli var mıdır onu bilemiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar