Çoook büyük trafik kazası geçirdim.Hayatınıza değer veriyorsanız lütfen okuyun.

Geçmiş olsun trilye virajları güzeldir.
Ekipman kazadan sonra ne hale geldi fotoğraf var mı?

Trilye berbat.Uludağ da viraj yapınız.Olay sonrası tulumlara bakadım ayağa kalkamıyorum ki.

Sadece yeni bir kask alıcam onla düştük artık. Lorenzomun kaskını alırım :) Gitti milyarlık kask :) Artçı kaskı olur artık ondan yada rafıma maket motorlarımın yanına süs ama satmam ilk kaskım ömrüm boyunca saklarım.Bu gidişle kısa sürecek gibi görünüyor :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:38 ----------

tekrardan geçmiş olsun bugün motorla eve gelirken yol boyu seni düşündüm.Kaskım montum eldivenim olduğu halde.50-60 km hızlarda düşmeyi hayal ettim.gerçekten ürpertici.

Aman diyeyim kazaya sebebiyet vermeyelim şurada

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------

Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Saolun tek tek cevap verecek kadar dinç değilim şuan :) Bu kadar çok yorum beklemiyordum :) Saolun tekrar

Kimse kazayı düşünmesin başkasının sebebi olmak istemem.Düşük hızlar da bu hale gelmem resmen beni korkuttu daha nasıl iyi korunabileceğimi bilmiyorum.

Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.
Yazdıkların, yaşadıkların ve bizimle paylaştıkların hepimize ders olsun.

Motosikleti
Ybr, Cygnus L
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
Burada anlattın durumunu ve bizlere bi ders verdin, Allah razı olsun.

Yarının umut dolu olduğu bu günde ümidin anacığına huzur sana yiyecek ekmek nasip eylemiş ya rab, afiyet olsun
huzur yüreğinde sevdiğin kollarında olsun bir ömür..

çok geçmiş olsun verimli sadakat mı varmış allahın işi o peşinden gelen doktorları hiç söylemıyorum bile allah seni sevdiklerine bağışlamış

en kısa zamanda inşallah ayağa kalkman ümdiyle.

çok geçmiş olsun Allah ailenize bağışlamış sizi iyileştikten sonra kazasız sürüşler dilerim :)

çok geçmiş olsun kardeşim acil şifalar, motor sevdanı bırakma ama motoru kullanırken hakkınıda verme çünki burası türkiye motorun hakkını vere bileceğin bir ülkede değiliz kardeş anladın sen onu tekrar geçmiş olsun..

Geçmiş olsun arkadaşım ve konuyu detayı ile anlattığın için teşekkür ederim.
Allah seni sevdiklerine bağışlamış.

Okurken tüylerim diken diken oldu. Allah korumuş kardesim. Acil şifalar diliyorum.

Büyük geçmiş olsun, çok şanslıymışsın. Keşke ülkemizde bu tür işler için kolayca pistlere girebilsek. Artık ben de kapalı alanlar dışında zorlamamaya başladım bu işin şakası yok. Vallahi sevinçliyim burda kaza haberini başka şekilde okumadığım için. Kendine iyi bak acele etme tekrar motora binmek için, hepsinin zamanı gelir.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
kardeşim geçmiş olsun.Kısa zamanda saglıgına kavusursun umarım.Diye diye dilimizde tüy bitti giyin ekipmanlarınızı diye millete ahhh kardeşim ahh

Çok çok geçmiş olsun. Üzerimize gök taşı düşmedikçe, yer yarılıp içine girmedikçe, her türlü kazada hata bizdedir. Ön görmek çok önemli her zaman dikkatli ve kontrollü olmalıyız. Acil şifalar...

Çok çok geçmiş olsun. Üzerimize gök taşı düşmedikçe, yer yarılıp içine girmedikçe, her türlü kazada hata bizdedir. Ön görmek çok önemli her zaman dikkatli ve kontrollü olmalıyız. Acil şifalar...

Çok yanlış bir laf bunu örnek videolarla bir arkadaşa açıklamıştım. :) Olayda suç bende de değil her ne kadar dıştan alsam dahi kendi şeridimde bana çarptılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar